Blessing Circle individueel

Gezegende LichtSleutels ontvangen op je  avontuurlijke reis naar thuis in jeZelf.

Waar je weer dieper zult herinneren, bekrachtigen en  belichamen wie je Bent, waar je zielskwaliteiten weer mag omarmen en waar je zult ontmaskeren wie je niet bent, zodat het kan versmelten in het Eeuwige Licht.

Het is mogelijk met élke intentie of hulpvraag een Blessing Circle te boeken. Vaak is het ook zo dat je er naartoe wordt getrokken, zonder dat je weet waarom of zonder dat je een hulpvraag hebt. Vertrouw erop dat het klopt!

Ook is het mogelijk om een Blessing Circle te boeken voor je gezin, je kinderen of voor je (huis)dieren. Zij hoeven niet fysiek in de Circle aanwezig te zijn, maar zullen er in de energie bij zijn. Ze zullen duidelijk maken wat ze spiegelen aan hun omgeving en wat er zich dus bevindt onder de oppervlakte van hun gedrag, uitingen en kwaaltjes.

De Blessing Circle is een tastbare Circle die door mij heen is gecreëerd, puur afgestemd op jou, samengesteld met natuurlijke en energetische materialen. Een energetische ruimte waar Hemel en Aarde samen zijn gesmolten, waar puurheid Is als in de Bron.

Tijdens het Zijn in de Blessing Circle stromen we mee in de energie. Met mijn puurheid en helderheid zal ik exact de stroming voelen en waarnemen en jou meenemen in die stroming.
Dat wat zich onder de oppervlakte bevindt zal worden losgetrild en zal zich aan me tonen via beelden, laten voelen via emoties en pijntjes in mijn lijf en laten horen via letterlijke zinnetjes, gedachten en patronen.
Doordat het ontmaskerd wordt, wordt doorvoeld en aangekeken kan het terug keren naar huis, versmelten in het Eeuwige Licht. Het is immers niets anders dan afgescheiden bronenergie, dat de weg naar huis kwijt was.

In de Circle gebeurt Alles op het juiste moment en ontvouwt zich alles precies zoals het de bedoeling is.
Op het juiste moment zal er Stilte Zijn, op het juiste moment zullen er woorden Zijn, op het juiste moment zullen er klanken Zijn via mijn stem, de tongue drum, ocean drum, de andere drums of instrumenten en op het juiste moment zullen mijn handen in de energie ruis lostrillen en afvoeren. zodat je Ware Zelf weer dieper belichaamd wordt.

Je hebt de mogelijkheid om het ontvangen van de Blessing Circle op te nemen als geluidsfragment, zodat je thuis de healing meerdere keren kunt beluisteren.

Mocht het vanwege de afstand niet mogelijk zijn om zelf in de Blessing Circle aanwezig te Zijn, dan word je in de energie uitgenodigd om in de Blessing Circle te Zijn, terwijl jij thuis Bent. Je ontvangt dan foto’s van de voor jouw gecreëerde Blessing Circle en je ontvangt in de vorm van een spraakbericht de reading van de Blessing Circle.