Blessing Circle

Een zegen om te ontvangen, je onderdompelen en
herinneren aan het pure LiefdesLicht dat je Bent!

De Blessing Circle, een veld van puur LiefdesLicht, Bronenergie ūü§ć.
Waarin jij helemaal mag landen en omarmd wordt door de pure Liefde die er óók voor jou Is, sterker nog, het pure LiefdesLicht dat jij Bent.

De Blessing Circle, een zegen om te ontvangen, het is tevens een tastbare Circle die ik op maat heb gecre√ęerd, speciaal voor jou, bestaande uit materialen uit de natuur, materialen behorende bij het seizoen en overige energetische materialen die een bijdrage mogen leveren.

Het is een tastbare, heilige plek, speciaal voor jou waarin jij je mag onderdompelen en aan mag laven, waar je weer herinnert wordt aan wie je Werkelijk Bent, ruis op een zachte wijze wordt losgetrild en mag versmelten in dat eeuwige LiefdesLicht en waarin je verloren gegane Zielskwaliteiten weer mag omarmen.

Tijdens het ontvangen van de Blessing Circle stromen we mee in de energie. Met mijn puurheid en helderheid zal ik exact de stroming voelen en waarnemen en jou meenemen in die stroming.
Op exact het juiste moment zal er Stilte Zijn, op exact het juiste moment zullen er woorden Zijn, op exact het juiste moment zullen er klanken Zijn van de tongue drum en de andere drums, op exact het juiste moment zullen mijn handen in de energie precies het juiste doen.

Tevens is het mogelijk is om een intu√Įtieve Acces Bars aanraking te ontvangen aan het begin van je Zijn in de Circle.
Dit is een ideale combinatie als je merkt dat je hoofd er steeds tussen wil bij het ontgrendelen en het belichamen van je Ware Zelf.
Tijdens een Bars aanraking worden punten op het hoofd zacht aangeraakt, waardoor de hersengolven bewegen naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase. Dit zorgt voor ontspanning en overgave en het zorgt ervoor dat ruis die je niet meer dient op een zachte en lichte manier wordt losgelaten. 

Ontvang je een Blessing Circle voor je kind(eren) of voor je huisdier dan zal er helderheid komen op de lagen die onder de oppervlakte liggen van dat wat zich in het alledaagste leven laat zien en waar je in de spiegel van je eigen verhalen kijkt.

Een Blessing Circle in vogelvlucht:
Voordat je de Blessing Circle instapt zul je worden gezuiverd, zodat het overtollige van de dag van je af kan stromen en dat je helemaal aan komt in het moment van Nu, waarbij er ook een korte afstemming speciaal voor jou door me heen stroomt.

Vervolgens word je uitgenodigd om op jouw manier contact te maken met de Circle en de Circle te betreden en de energie van de Circle tot je te nemen. Er zal naar je toestromen op welk plekje je mag liggen, zitten of staan en precies de juiste voorwerpen of energiekaarten die jou iets willen vertellen zul voelen trekken aan je als een magneet.

De tongue drum zal je begeleiden bij deze fase van rustige opbouw en het loslaten van ruis.
Vervolgens zal de energie van de Circle ons de weg wijzen en zal ik je meenemen in de stroming van de Cirkel.

Het zal duidelijk voelbaar Zijn wanneer de energie van de Circle is afgerond, waarna je buiten de Circle de afronding ontvangt, zodat je weer helemaal in het hier en nu naar huis kunt.

Je hebt de mogelijkheid om het ontvangen van de Blessing Circle op te nemen als geluidsfragment, zodat je thuis de healing meerdere keren kunt beluisteren.

Mocht het vanwege de afstand niet mogelijk zijn om zelf in de Blessing Circle aanwezig te Zijn, dan word je in de energie uitgenodigd om in de Blessing Circle te Zijn, terwijl jij thuis Bent. Je ontvangt dan foto’s van de voor jouw gecre√ęerde Blessing Circle en je ontvangt in de vorm van een spraakbericht de reading van de Blessing Circle.

Blessing Circle voor jou

Zijn in de Blessing Circle brengt jou weer in contact met wie je Werkelijk Bent, namelijk puur LiefdesLicht. Het helpt jou dit dieper herinneren, bekrachtigen en belichamen.

Ruis die dit Ware Zelf bedekt zal op een zachte wijze vrijkomen, omarmd en ontvangen worden, zodat het kan versmelten in het pure LiefdesLicht dat jij Bent.

Jouw op maat gecre√ęerde fysieke, energetische Cirkel wijst ons de weg. Ik stroom met jou mee, samen met de tongue drum, die op unieke wijze z’n bijdrage zal leveren.¬†
Op het juiste moment zullen er woorden stromen, op het juiste moment zal er Stilte Zijn, op het juiste moment zullen er klanken stromen en op het juiste moment zullen mijn handen in de energie exact het juiste doen om jouw Ware Zelf verder te ontgrendelen.

Tevens is het mogelijk is om een intu√Įtieve Acces Bars aanraking te ontvangen aan het begin van je Zijn in de Circle.
Dit is een ideale combinatie als je merkt dat je hoofd er steeds tussen wil bij het ontgrendelen en het belichamen van je Ware Zelf.
Tijdens een Bars aanraking worden punten op het hoofd zacht aangeraakt, waardoor de hersengolven bewegen naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase. Dit zorgt voor ontspanning en overgave en het zorgt ervoor dat ruis die je niet meer dient op een zachte en lichte manier wordt losgelaten. 

Blessing Circle voor je kind(eren)

Een Blessing Circle voor je kind ontvangen geeft helderheid en inzicht in de lagen die verborgen liggen onder het gedrag van je kind en om helder te krijgen welke spiegel je kind is voor zijn/haar omgeving.

Tevens bekrachtigd een Blessing Circle het Ware Zelf van je kind, zodat het z’n Ware Zelf durft te blijven Leven.

Het is mogelijk om de Blessing Circle voor je kind te ontvangen zonder dat je kind er fysiek bij is. 
Jij bent dan wel in de praktijk in de Circle aanwezig. Je kind is er in de energie bij.
Mocht het voor ons beide zo voelen dat het de bedoeling is dat je kind fysiek aanwezig is in de Blessing Circle dan is dat mogelijk.

Tevens is het mogelijk om een Blessing Circle te ontvangen voor meerdere kinderen tegelijkertijd.

Blessing Circle voor je dier(en)

Een Blessing Circle is een perfecte ingang om helder te krijgen welke lagen er verborgen liggen onder het gedrag van je dier en om helder te krijgen welke spiegel je dier is voor zijn/haar omgeving.

Jij bent fysiek in de Circle aanwezig en jouw dier is er in de energie bij.

Het is ook mogelijk om een Blessing Cirle te ontvangen voor meerdere dieren tegelijkertijd.

Blessing Circle voor je gezin

Het is mogelijk om een Blessing Circle te ontvangen voor jullie hele gezin, inclusief ook dier(en). 

Samen als gezin Zijn in een puur veld van Bronenergie, daar waar alledaagse rollen wegvallen en jullie één en hetzelfde LiefdesLicht Zijn.
Tevens zullen er thema’s en ruis worden aangeraakt die gezien en omarmd mogen worden en die helderheid geven over de lagen onder het gedrag van alledag.

In ieder geval zal hierbij één of beide ouders fysiek aanwezig zijn in de Blessing Circle.
Mocht het voor ons zo voelen dat het de bedoeling is dat één of meerdere kinderen ook fysiek aanwezig zijn in de Blessing Circle of het hele gezin dan is dat mogelijk.
Eventuele dieren zullen er in de energie bij zijn in de Circle.

Er geldt hierbij wel dat iedere gezinslid vanaf 13 jaar en ouder zelf ook toestemming heeft gegeven voor de Blessing Circle.