Agenda

Hieronder lees je de komende geplande events.
Weet dat het hiernaast altijd mogelijk is om zelf een Blessing Circle te plannen.

Er worden een aantal events van tevoren gepland, daarvan vind je hieronder de datums en meer informatie.

Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om een Blessing Circle te plannen voor jezelf, je kind(eren), je gezin en/of je dier(eren). Ook is het altijd mogelijk om een Blessing Circle Special te plannen voor een uniek moment in je Leven dat vraagt om bij stil te staan.

Blessing Circle in groepsverband

Deze Circles zijn een bijzondere en krachtige vorm van jouw Ware Zelf herinneren, bekrachtigen en belichamen én tegelijkertijd in verbinding Zijn met anderen.

Blessing Circle Special - BlessingPainting and Acces Bars

In deze Circle ontvang je een BlessingPainting die voor jou uit me is gestroomd. BlessingPaintings zijn doorgevingen vanuit de Bron. Ze bekrachtigen je Ware Zelf en trillen ruis los.  Net zoals je de energie van een kaartendeck tot je neemt, neem je in deze Circle ook de energie van jouw BlessingPainting tot je. Daarnaast zul je al liggend een intuïtieve Acces Bars aanraking ontvangen, op mijn eigen unieke wijze.  Het zal allemaal als vanzelf in elkaar overvloeien. De Circle wijst ons de weg! De BlessingPainting mag je na de Circle mee naar huis nemen en daar zal de energie verder z'n werk doen. De Painting is ter grote van een A4 met als ondergrond hout.  Deze Circle zal een intieme Circle zijn van maximaal 4 personen.