Blessing Circle Special

Soms zijn er van die momenten die uniek zijn en die vragen om bewust bij stil te staan om ze werkelijk te voelen, te omarmen, te eren, te vieren en/of te gedenken. Die verdienen een Blessing Circle Special.

Daarnaast zijn er ook van die Circles die wat extra’s hebben of die ontstaan, doordat het zich laat voelen dat  stromen van Zijn mogen samenvloeien en een unieke Blessing Circle doet laten ontstaan.

Is er een moment in jouw/jullie Leven dat een proces in gang zet of heeft gezet en dat vraagt om bewust bij stil te staan om het te eren, te vieren, te gedenken en/of alles wat zich daarbij laat voelen te omarmen, dan is het mogelijk om daarvoor een Blessing Circle Special te ontvangen. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of hoe klein het moment in het fysieke leven is of hoe lang het is geleden. Het maakt ook niet uit of je de Circle alleen wilt ontvangen of met meerdere mensen.
Alles is mogelijk, niets is onmogelijk.

Geboorte, Welkom op Aarde

Deze Speciale Blessing Circle zullen we het prachtige Licht dat via jou/jullie geboren is, welkom heten op Aarde. We zullen het Licht dat dit kindje Is, eren, vieren en omarmen hier op Aarde.
Tevens wordt er ruis die het kindje mogelijk heeft opgepakt tijdens de zwangerschap en het geboorteproces losgetrild en zo ook bij jou/jullie als ouder(s).
Het is mogelijk deze Circle te ontvangen samen met meerdere dierbaren van het pasgeboren kindje of alleen als ouder(s).

Natuurlijk is ook mogelijk een Circle te ontvangen tijdens je zwangerschap of op het moment dat jullie besluiten dat jullie graag een kindje zouden ontvangen via welke weg dan ook.

Eeuwige Lichtkinderen

Deze Speciale Blessing Circle zullen we opdragen aan het kindje dat niet meer fysiek op Aarde Is of nooit fysiek op Aarde is geweest. Waarbij het niet uitmaakt hoeveel fysieke tijd het is geleden. Vaak hebben deze Lichtkinderen nog een boodschap voor jou/jullie en regelmatig wordt er na lange tijd pas duidelijk waarom jullie die speciale samenwerking hadden. Tijdens deze bijzondere Blessing Circle eren we het immens grote Licht dat deze kindjes schenen. Tevens omarmen we Alles wat in dit proces in jou of jullie als ouder(s) in gang werd gezet en versmelt ruis in het eeuwige Licht van Zijn.
Het is mogelijk deze Circle te ontvangen samen met meerdere dierbaren of alleen als ouder(s).

Weet dat het ook mogelijk is een Circle te ontvangen als je als alleen geboren tweeling op Aarde kwam.

Daarnaast zijn er ook van die Circles die wat extra’s hebben of die ontstaan, doordat het zich laat voelen dat twee stromen van Zijn mogen samenvloeien en een unieke Blessing Circle doet laten ontstaan.

Blessing Circle Special - BlessingPainting and Acces Bars

In deze Circle ontvang je een BlessingPainting die voor jou uit me is gestroomd. BlessingPaintings zijn doorgevingen vanuit de Bron.
Ze bekrachtigen je Ware Zelf en trillen ruis los. 

Net zoals je de energie van een kaartendeck tot je neemt, neem je in deze Circle ook de energie van jouw BlessingPainting tot je.
Daarnaast zul je al liggend een intuïtieve Acces Bars aanraking ontvangen, op mijn eigen unieke wijze. 

Het zal allemaal als vanzelf in elkaar overvloeien.
De Circle wijst ons de weg!

De BlessingPainting mag je na de Circle mee naar huis nemen en daar zal de energie verder z’n werk doen. De Painting is ter grote van een A4 met als ondergrond hout. 
Deze Circle zal een intieme Circle zijn van maximaal 4 personen.

Wanneer: woensdag 22 – 2 – 2023 
Waar: in mijn praktijk in Echt
Tijdstip: 18.45 – 21.00 uur
Energie uitwisseling: 50 euro

Aanmelding: aangezien er een BlessingPainting voor jou uit me zal stromen, is het handig om je aan te melden voor 17 februari.

Om je aan te melden stuur je een berichtje naar 06-48811317 of naar info@demagischesleutel.nl

WhatsApp Image 2023-02-01 at 09.01.20