Mijn ontwaken

Ik voel me dankbaar jou te mogen ontmoeten in hetzelfde LiefdesLicht dat Wij Zijn.

Ik ben LiefdesLicht.
Jij bent LiefdesLicht.
Wij zijn één.

Hoe meer je je Ware Zelf belichaamd hoe minder je leest in de boeken waarin de verhalen staan die je dacht te Zijn. De verhalen die je identiteit gaven, de verhalen die jou voor je gevoel jij maakte en hoe je de wereld zag.
De verhalen worden niet meer belangrijk, ze hebben geen waarde meer en geen grip meer. De boeken staan gesloten in de boekenkast, waarna ze na een tijdje ook uit de boekenkast gaan, versmolten in het eeuwige LiefdesLicht dat je Bent.

En je voelt in iedere cel wie je Werkelijk Bent, puur LiefdesLicht hier op Aarde, dat is wat je je kwam herinneren en belichamen, de Hemel op Aarde.

Het belichamen van het Ware Zelf, het LiedesLicht dat jij Bent, is een proces, zowel voor jou als voor mij.
In het eerste gedeelte van dit Leven op Aarde kon ik mijn Ware Zelf zo nu en dan met flarden voelen.
Zo voelde regelmatig alles één en verbonden.
En voelde het dat er geen bezit is, dat er niets van mij is en er ook niets van de ander is.
Ook zag ik regelmatig beelden dat we in een film zaten hier op Aarde en het niet écht was.
Ik wíst dat we meer waren dan mensen, spiritualiteit trok me ontzettend aan.
Bepaalde dingen heb ik altijd anders gedaan dan het gros van de mensen, zo bezocht ik vanaf mijn puberteit alternatieve therapeuten voor mijn fysieke klachten, omdat ik voelde dat een fysieke klacht enkel de oppervlakte is.
Daarnaast ging ik vrijwel nooit stemmen tijdens de verkiezingen, omdat ik voelde dat dat niet de weg was en ik daar geen voeding aan wilde geven.
Ik ervoer regelmatig contact met Engelen en voerde gesprekken als kind zijnde met de Lichtwereld. Ze vertelden me dat ik hier iets kwam doen op Aarde.
Een enorme aantrekkingskracht ervoer ik met het Heilige, in de breedste zin van het woord. De vorm waarin het op Aarde was gegoten, voelde echter niet kloppend.
Ik doorzag en voelde vaak welke energetische lagen er zaten onder dat wat er aan de oppervlakte te zien was.
Ik was ontzettend gevoelig en pikte haarfijn signalen op die onuitgesproken waren.
Soms ervoer ik dat ik een flow zat, dat was heerlijk en vredig, er was geen tijd, alles ging vanzelf, er was synchroniciteit en ik ervaarde opeens niets meer van de fysieke klachten die ik vaak had.

Daarnaast was het zo dat ik de meeste tijd compleet in de verdichting leefde.
Ik wist niet wie ik werkelijk was, ik identificeerde me volledig met verhalen in de boeken in mijn boekenkast, ooit ontstaan in de dualiteit, die mijn Ware Zelf bedekten, en die ik voor waar aan nam. Het voelde niet dat ik het verhaal las, ik was het verhaal. Steeds opnieuw herhaalde zich de energie van hetzelfde verhaal in een andere vorm. 

Toen ik zwanger was van onze dochter werd het ontwakingsproces van mijn Ware Zelf helemaal in gang gezet.
De zwangerschap en bevalling, evenals de tijd erna was zeer heftig en ik hoorde glashelder de roep.
De roep dat de tijd rijp was dat ik mocht gaan doen wat ik op Aarde kwam doen.
Dat het veilig was en dat ik mocht stoppen met rondjes draaien. Dat het veilig was om er écht naartoe te gaan.
Ik begreep op dat moment niet wie mijn Ware Zelf  was, maar ik voelde heel duidelijk dat Nu het moment was, dat ik mocht volgen.
En ik verlangde ernaar, waardoor ik me beetje bij beetje overgaf.
Vanaf dat moment ervaarde ik voortdurend leiding en begeleiding, die me met name op de moeilijke momenten erdoor hielp.
Mijn baan liet ik los en de jaren erna heb ik mezelf met hulp alleen maar energetisch gezuiverd, waardoor de verhalen in de boeken in mijn boekenkast stapje voor stapje steeds helderder werden en ik ging voelen dat ik een keuze had. De keuze of ik zou gaan lezen in een boek of niet.

Alles wat ik ooit voor waarheid aan had genomen over mezelf en de wereld wankelde, ik had geen idee wie ik werkelijk was, wat ik hier kwam doen op Aarde,  en dat voelde met momenten beangstigend, het niet weten. Klopte wel de weg die ik was ingeslagen?
Toch kon ik en wilde ik niet anders dan het gevoel volgen dat er was als ik niet in de boeken las, het klopte dat voelde ik aan alles. Dit was de sleutel om het Ware Zelf te doen ontgrendelen.

Beetje bij beetje werd mijn Ware Zelf meer voelbaar en zichtbaar onder al het stof en ruis die er over heen lag.
Mijn Ware Zelf die er altijd al was geweest en nooit was weggeweest.

Toen het zoeken stopte, was het er.

Daar waar ik altijd op zoek naar was geweest, ook in de spirituele wereld, lag gewoon hier op Aarde op me te wachten, in mezelf, hier was thuis. De Hemel op Aarde was in mezelf! 

En dat wat ik kwam doen hierop Aarde werd stapje voor stapje aan me onthuld.
Niet omdat ik iets moest gaan doen, maar gewoon omdat dat was wie ik werkelijk was. Het stroomde zo uit me, het ging vanzelf en het kostte me geen moeite. 
En door enkel te laten stromen wie ik Werkelijk Ben, waardoor precies op de juiste momenten de woorden en klanken door me heen stromen, ik op het juiste moment het juiste doe en zeg en mijn handen de juiste bewegingen in de energie maken, wordt vanzelf weer een stapje verder het Ware Zelf van de ander ontgrendeld.

En zo vormen we samen de Nieuwe Wereld, de Hemel op Aarde!

Ik ontmoet je graag weer in het LiefdesLicht dat we Zijn,
Liefs,
Wendy

WhatsApp Image 2022-08-15 at 1.08.40 PM