Mijn verhaal

Eindelijk durft mijn ziel in zijn eigen licht te gaan staan! Het eerste gedeelte van mijn leven heb ik voornamelijk in de schaduw geleefd. Onzichtbaar, bang voor mijn eigen licht en mij niet thuisvoelend op aarde. Mijn beschermlagen verhinderden dat ik mijn eigen licht kon voelen en dat ik mijn gevoeligheden tot bloei kon laten komen.

Al zolang ik me kan herinneren voel ik me aangetrokken tot spiritualiteit, alternatieve geneeskunde en de onzichtbare wereld met name engelen.

Ik las stapels spirituele boeken, mediteerde, beoefende yoga, volgde cursussen en bezocht alternatieve therapeuten.

Dit alles zorgde al voor wat openingen in mijn beschermlagen.

Na de Pabo heb ik 14 jaar met liefde als juf in het Speciaal Basisonderwijs gewerkt. Ik heb hier een enorme ontwikkeling mogen doormaken in het me afstemmen op kinderen, hulpvragen zien onder gedrag, patronen en verbanden herkennen en om vanuit daar elk kind te begeleiden op zijn/haar unieke levenspad. En doordat ik de kinderen zag als een spiegel heb ik talloze laagjes mogen helen in mezelf.

Mijn ziel wilde meer, mijn ziel wilde helemaal ontwaken.

Een complexe zwangerschap en bevalling zorgde ervoor dat ik de roep van mijn ziel helder hoorde en helemaal ging volgen. Ik mocht mijn lijf in, om alle beschermlagen los te laten met als gevolg dat mijn gevoeligheden tot bloei konden komen en ik mijn licht helder kon gaan stralen.

En mijn missie, die stroomde als vanzelf in me.

Misschien ben jij wel één van de vele volwassenen waarbij beschermlagen verhinderen dat je je eigen licht helemaal kunt stralen. Ik begeleid je middels healingen om de weg vrij te maken van hoofd naar hart naar buik.

Door de healingen zullen beschermlagen worden losgelaten en blokkades worden geheeld. Als vanzelf zullen poorten tussen jou en de onzichtbare wereld weer opnieuw geopend worden.

De poorten met de onzichtbare wereld zijn bij kinderen vanaf hun geboorte geopend en zullen geopend blijven, mits kinderen in hun eigen licht kunnen blijven staan.

Je (gevoelig) kind op een bewuste wijze begeleiden op zijn of haar pad, zodat het z’n eigen licht kan blijven stralen, is voor ouders een immense taak. Jullie doen dat met oneindig veel liefde, maar iedereen heeft wel eens behoefte aan ondersteuning en een heldere blik. En dat is precies wat ik voor jullie, jullie kind en jullie als gezin kan betekenen.

Samen leven wij op deze aarde. De aarde heeft net zoals wij onzuivere stukken, beschermlagen en blokkades opgebouwd in de loop der tijd. Als wij ons eigen licht stralen kunnen wij onze prachtige aarde helpen helen.

Met liefde wil ik mensen voorgaan op dit pad.

Als wij en de aarde geheeld zijn kunnen wij samen leven in eenheid.

 

In eenheid met mens, dier, natuur en alle wezens.