Het ontwakingsproces

Vanuit onze Essentie de afgescheidenheid ontmaskeren en het ware Zelf Leven en belichamen.
De Hemel op Aarde!

Het eerste gedeelte van haar leven leefde Wendy vanuit de afgescheidenheid, allerlei ikjes stonden aan het stuur, wat voortdurend daaraan gekoppelde gedachten, gevoelens en vervolgens gespiegelde ervaringen in de buitenwereld creërde.
Zo tussendoor kon ze af en toe flarden van haar essentie voelen.
Dan zat ze in een flow, ging alles vanzelf, had ze contact met lichtwezens, voelde ze haarfijn aan wat onder de oppervlakte lag en voelde ze éénheidsenergie en verbondenheid met Alles. Ook in het contact met de natuur ervaarde ze met momenten deze ultieme verbondenheid en het samensmelten met deze eenheidsenergie.

In haar vroege volwassen jaren begon Wendy met mediteren, dat gaf op die momenten flarden echte rust.
Tijdens het mediteren werd ze immers weer verbonden met haar essentie en essentie is stilte en rust.
Als Wendy tijdens het mediteren de vraag stelde “wat heb ik nodig?” kwam altijd steevast als antwoord “RUST.”

Het woord RUST werd de leidraad van haar avontuurlijke reis, het ontwakingsproces.

Het ontwakingsproces, het ontmaskeren van de afgescheidenheid, zodat deze stapje voor stapje kan versmelten in het Eeuwige Licht van de Eenheidsenergie.

Het woord rust heeft ze in al haar facetten mogen ervaren en ontdekken, eerst vanuit de ikjes in de afgescheidenheid en vervolgens vanuit het Zelf vanuit het EenheidsbewustZijn.

Waarbij ze eerst vanuit de ikjes meer rust creëerde en ontdekte dat dat geen echte rust gaf, aangezien alle ikjes gewoon aan bleven staan.
Daarnaast produceerden de loepjes van de geprogrammeerde ikjes tal van intense klachten en gespiegelde ervaringen in de buitenwereld.
Dit alles zette haar steeds opnieuw er toe aan om alternatieve therapeuten te bezoeken en deel te nemen aan cursussen/opleiding, workshops en retreats. 
En ook het zijn in de natuur kreeg een steeds grotere plek in haar leven.
Eerst vanuit de ikjes die het allemaal zo snel mogelijk wilde oplossen en steeds weer dachten ‘’oh nu gaat het gebeuren’’, vervolgens gedesillusioneerd waren en waardoor het leek alsof er nog ontzettend veel werk te verzetten was.

Stapje voor stapje kwam het steeds dichterbij de kern en werd haar essentie steeds meer voelbaar.
Dat zorgde ervoor dat ikjes  werden ontmaskerd  vanuit haar essentie, zonder ze voor waar aan te nemen. Ze mochten er zijn, met ALLES en werden gezien met ALLES, echter werden ze nu gedragen, gevoeld en gezien vanuit haar essentie, waardoor ze niet meer ‘levend’ werden gehouden en stapje voor stapje hun grip verloren en versmolten in het Eeuwige Veld van Zijn. 

Dit zorgde ervoor dat het ware Zelf steeds meer aan het stuur kwam, wat zorgde voor andere ervaringen en spiegelingen.
Vanuit het Zelf was Wendy steeds op het juiste moment op de juiste plek, vanuit het Zelf hoefde er niets gefixt of opgelost en was alles al heel, vanuit het Zelf was er stilte en Rust, vanuit het Zelf was er altijd de juiste zachte lichte flow, ging alles vanzelf en lag alles als vanzelf voor Wendy’s voeten.

De intentie van Wendy is om de rust en dus haar essentie te Leven en te belichamen ieder moment van de dag.
Dat is de essentie van het Leven en dat wat we kwamen doen op Aarde, de afgescheidenheid ontmaskeren, waardoor deze weer kan versmelten in het Eeuwige Licht van Zijn en zodat wij onze essentie, de eenheidsenergie kunnen belichamen.

En natuurlijk zijn er óók cadeautjes in de vorm van  uitdagingen en testjes door gespiegelde ervaringen, reststukjes gespiegelde afgescheidenheid van de geprogrammeerde ikjes.

Een gespiegelde ervaring met Alles wat erbij hoort vastpakken, laat je in de afgescheidenheid glijden, zet zich vast en creëert vanuit daar weer nieuwe vormen. Soms is het nodig en zorgt dat ervoor dat er op diepere lagen oude programmeringen worden losgetrild.

Vanuit je essentie een gespiegelde ervaring beleven, ontmaskerd het stukje afgescheidenheid, waardoor het vanuit je essentie aangekeken, doorvoelt en gezuiverd wordt, waardoor er nog meer belichaamd wordt wie we wel zijn.

Bovenstaande twee vormen heeft Wendy tot in detail mogen ontmaskeren, doorleven en doorzien hoe dit in z’n werk gaat in het dagelijks leven.

Vanuit mijn Essentie ben ik er voor jou.
Dat als vanzelf gezegende LichtSleutels brengt op jouw unieke avontuurlijke Reis.

Liefs 
Wendy

WhatsApp Image 2022-08-15 at 1.08.40 PM