Mijn verhaal

Ik Leef het Liefdeslicht dat ik Ben!
Oneindig ver was ik bij mezelf vandaan.
Nu ben ik Thuis,
Thuis zit in mij,
Ik Ben het Liefdeslicht.
Thuis zit ook in jou.
Jij bent datzelfde Liefdeslicht.
Wij zijn Eén.

Het eerste gedeelte van mijn leven heb ik in de schaduw geleefd. Onzichtbaar, bang voor mijn eigen Liefdeslicht en me niet thuis voelend op Aarde. Energie kon niet stromen wat zorgde voor tal van klachten vanaf mijn puberteit. Mijn lijf liet me voelen dat mijn Ziel me riep.

Al zolang ik me kan herinneren voel ik me aangetrokken tot spiritualiteit, alternatieve geneeskunde en de onzichtbare wereld met name engelen.
Vanaf heel jong voel ik me aangetrokken tot het heilige in de breedste zin van het woord. Ik vond het verwarrend, want de vorm waarin het op Aarde was gegoten, was niet hoe ik het voelde. Daardoor schoof ik het steeds van me af, maar het kwam ook steeds weer bij me terug. Nu begrijp ik waarom….

Ik las stapels spirituele boeken, mediteerde, beoefende yoga, volgde cursussen en bezocht alternatieve therapeuten.
Dit alles zorgde al voor openingen in de lagen rondom mijn Ziel waardoor mijn Liefdeslicht beetje bij beetje al wat meer voelbaar werd en naar buiten kon stralen.
Na de Pabo heb ik 14 jaar met liefde als juf in het Speciaal Basisonderwijs gewerkt. Ik heb hier een enorme ontwikkeling mogen doormaken in het me afstemmen op kinderen, hulpvragen zien onder gedrag, patronen en verbanden herkennen en om vanuit daar elk kind te begeleiden op zijn/haar unieke levenspad. En doordat ik de kinderen zag als een spiegel heb ik talloze laagjes mogen helen in mezelf.

Mijn Ziel mocht helemaal ontwaken.
Een complexe zwangerschap en bevalling zorgde ervoor dat ik de roep van mijn Ziel glashelder hoorde en volgde.
Ik mocht mijn lijf écht in om het Liefdeslicht dat ik Ben te gaan verankeren op Aarde.

Mijn Missie

Samen mogen we De Nieuwe Aarde vormgeven.
Samen, de Natuurwezens, de Lichtwezens en de mens.
Niemand is onmisbaar in dit proces.
De Nieuwe Aarde waarop we Leven in Eenheid.
In Eenheid met mens, dier, natuur en alle wezens.
Vanuit het Liedeslicht dat ik Ben mag ik mensen voorgaan op dit pad, waarbij mijn stralen het Liefdeslicht van andere Zielen zal helpen ontwaken.