Healing Circles

Healing Circles hebben de overeenkomst dat er ruis wordt opgeruimd en smelt in het pure LiefdesLicht van je Ware Zelf, waardoor je Ware Zelf stapje voor stapje steeds meer voelbaar en belichaamd wordt.
De wijze waarop dat gebeurt is in iedere Healing Circle anders, afgestemd op de samenstelling van de mensen die er zullen Zijn, dat maakt dat iedere Healing Circle uniek is. De vorm ontvouwt zich in mij in de aanloop naar een Healing Circle toe.

De Nieuwe Wereld zit in ons.
De Nieuwe Wereld zijn Wij.
Door naar binnen te keren, onszelf te helen en los te laten wat niet als fundament Liefde heeft, Leven wij De Nieuwe Wereld.
Laten we Liefde kiezen en we zullen stralen voor de Eeuwigheid!

De Healing Circles zijn een bijzondere en krachtige vorm van jezelf helen en tegelijkertijd in verbinding zijn met anderen.En laat dat nu juist de twee belangrijkste componenten zijn die ons moeiteloos door deze enorme overgang op Aarde heen kunnen laten stromen.

De cirkel staat voor verbinding, eenheid, oneindigheid, heelheid en ook voor vertrouwen en veiligheid.
Dit zul je ook meteen voelen als we een Healing Circle vormen.
Je zult je geborgen, gedragen en veilig voelen.
Er wordt een heilige ruimte geschept waarin je jezelf mag Zijn en alles er mag zijn wat er op dat moment in jou voelbaar is.

Hoe meer Healing Circles er zijn neergezet hoe krachtiger de energie wordt en hoe meer er wordt losgetrild. 
Naast dat het verbindend en krachtig is om ons Licht samen neer te zetten, is het zeer krachtig openend.
Juist jouw kwetsbaarheid en je moed om jezelf te openen en te delen zetten heling in jezelf in gang, het zorgt ervoor dat de energie gaat stromen, er ruimte komt om te verzachten en te helen.
En tevens open je het helingsveld voor anderen. 
En dat maakt Healing Circles uniek.
Het veld dat door de ander wordt geopend zet ook iets in beweging in jou.
Je wordt uitgenodigd om de beweging toe te laten, om het te durven aannemen en je ermee te verbinden, waardoor het zal versmelten in het oneindige LiefdesLicht dat je Bent.

Je zult de roep voelen te willen Zijn in de Cirkel, een Cirkel van Liefde en Licht, om te delen en te helen, om elkaar te bekrachtigen in wie we Werkelijk Zijn en
het Leven te ervaren en te Vieren.
Je zult precies ontvangen waar de tijd rijp voor is en jouw unieke energie zal mee de Cirkel vormen. 
Voel je dat iemand in je omgeving resoneert met de Healing Circle, nodig diegene dan zeker uit.

Er worden Healing Circles gevormd in de natuur en er worden Healing Cirkels gevormd in een prachtige, serene Ruimte in Brunssum.

Voelt een Healing Circle te spannend, weet dan dat het ook mogelijk is een individuele Healing te ontvangen in de Cirkel in het natuurgebied of om een Healing Circle te plannen met een zelf samengestelde groep, waarbij het aantal niet uitmaakt.

Healing Circle in de Natuur

Lijkt het je heerlijk om in de avond op een prachtige plek in de natuur samen een Cirkel te vormen?
Om je dieper te verbinden met Moeder Aarde en haar te eren?
Om Magie te ervaren en je te laten verwonderen hoe alles verbonden is?
Om te versmelten met de natuur en de helende krachten van de natuur te ervaren?
Om healing te ontvangen, waardoor je het LiefdesLicht dat je Bent verder kunt belichamen en Leven?

Dan is de Healing Circle in de natuur zeker wat voor jou! 
Voel je dat iemand in je omgeving resoneert met deze Cirkel, nodig diegene dan zeker uit!

Wist je dat ook je kinderen welkom zijn tijdens de Cirkels in de natuur en ze begeleidt zullen worden door Mieke en Gerdie, die grote ervaring hebben in het Zijn met kinderen in de natuur.  
Hierdoor kun jij als ouder helemaal zakken in je eigen processen en tevens zal je kind precies het juiste ontvangen.

De volgende Healing Circle in de natuur zal worden gevormd op zaterdag 8 oktober van 18.00 tot 20.30 uur.

Healing Circle in Brunssum

De Healing Circles in Brunssum worden gegeven in een een prachtige, serene ruimte waarin de engelenenergie zeer hoog is.

De ruimte, wordt ook wel een ontwakingshal genaamd, heeft zich ontvouwd nadat Rogelio´s geliefde Anita haar fysieke lijf heeft verlaten. Via Rogelio heeft Anita de ruimte exact vormgegeven. Haar immens grote krachtige helende  Engelenlicht is tastbaar in de ruimte en haar begeleiding is voelbaar.

De datum van de volgende Healing Circle zal hier bekend worden gemaakt en via De Lichtbrief!

Ervaringen

Lieve Wendy! Nogmaals zoveel dank voor de zo mooie avond... Ik heb zo ontzettend genoten.. Zo bijzonder de meteen gevoelde veiligheid, de eenheid, het licht wat je uitstraalt. Het licht van allemaal...dat het zo mooi mocht stromen en de hele bijzondere plek. Het heeft me diep ontroerd en geraakt. Een hele dikke knuffel voor jou en Danny wat een prachtige aanvulling zijn jullie met z'n tweeën... 💜💜💜 Jette
Healing Circle in Brunssum
Dank je wel lieve Wendy. Het was een kado om te mogen ervaren dat ik enkel mijn energie hoef te belichamen. Ik hoef niet weg te gaan, en ook niet uit te reiken. De echte kracht zit precies in mijn midden. En van daaruit kan ik geven zonder wat kwijt te raken en is de bron oneindig. En van daaruit kan het ook zuiver worden ontvangen. Hele mooie les. Heel fijn. Dank!
Healing Circle in Brunssum
Namens mij en Jon bedankt voor de geweldige avond. Wat ik voelde tijdens de meditatie en na het uitspreken van mijn ervaring was bijna niet te bevatten en gewoon een bliss gevoel. Ik werd één met de aarde..de aarde droeg mij..omarmde mij. En ik kon communiceren met de bomen..aarde..water..lucht..vuur Alles was één..en er was geen begrenzing. Ik heb dat gevoel nog. En hoop of door meer in de natuur te zijn dat ik dit kan leren aanhouden. Ik heb Jon in zijn element gezien en gehoord! Het vuur ..buiten zijn..hij leefde op en gebruikte zijn stem meer. Ook dat vond ik geweldig. Zo mooi met onbekende mensen 1 te zijn. 🤍
Sandra en Jon
Healing Circle in de natuur
De inloopavond bleek voor mij inderdaad magisch. Niet alleen door wat er onder begeleiding van Wendy gebeurde, maar het was de hele setting die mij raakte. De magische krachtplek in het bos toonde zich wonderlijk genoeg als een krachtige leeuwenpoort. De vrije inloop zorgde voor een speelse ongedwongenheid waarin jong en oud bij elkaar kwamen en in energie verbonden waren. Ieder deed zijn ding en het voegde zich prachtig samen. Wendy gaf iedereen de persoonlijke aandacht en tijd die nodig was en nu en dan werden processen ondersteund door anderen die zich daartoe geroepen voelden. Alles vloeide op een natuurlijke manier in elkaar. De begeleiding van Wendy voelde vanaf het eerste gesprekje wonderbaarlijk. Ze staat de hele tijd 'aan', is invoelend en verbonden. Er kwamen al meteen mooie inzichten. Dat kreeg een vervolg toen ze mij door 'de Leeuwenpoort' begeleidde. Vanaf daar leidde Wendy mij verder naar een volgende plek waarvan ze voelde dat er nog iets mocht gebeuren. Dat was inderdaad het geval. Er gebeurden magische dingen en ik voelde mij één met de liefdevolle energie van Maria Magdalena. Er is veel losgekomen en geheeld, ik heb nieuwe inzichten, verrassende tips en nieuwe inspiratie gekregen. Deze bijeenkomst voelde voor mij als een stukje Nieuwe Aarde. Dankjewel Wendy en iedereen die er was!
Nelie
Magische Inloopavond