Blessing Circle in groepsverband

Deze Circles zijn een bijzondere en krachtige vorm van jouw Ware Zelf herinneren, bekrachtigen en belichamen én tegelijkertijd in verbinding Zijn met anderen.

Alle Blessing Circles hebben de overeenkomst dat ze je aan het pure LiefdesLicht dat jij Bent. En tevens dat er ruis, dat je Ware Zelf bedekt, wordt omarmd en smelt in dat pure LiefdesLicht.
Hierdoor word je Ware Zelf stapje voor stapje verder ontgrendeld en belichaamd.

De vorm waarin dat wordt gegoten is in iedere Blessing Circle in groepsverband anders, afgestemd op de mensen die er zullen Zijn.

Naast dat het verbindend en krachtig is om ons Licht Samen te laten stromen, is het zeer krachtig openend.
De kwetsbaarheid van jou om jezelf te openen en te delen, raakt ook iets aan in de ander.
En dat maakt Blessing Circles in groepsverband uniek.
Het veld dat door de ander wordt geopend zet ook iets in beweging in jou.
Je wordt uitgenodigd om de beweging te durven  ontvangen en mee te stromen, waardoor het LiefdesLicht dat jij Bent weer een stapje verder wordt ontgrendeld.

Helemaal onderaan deze pagina, onder de ervaringen, lees je wat nog meer ins en outs over Blessing Circles in groepsverband, zodat het nóg tastbaarder voor je wordt!

de Blessing Circle Special XL   in co- creatie met StevenDe bevrijding van wie je Bent en altijd al geweest Bent, puur Licht.Dit proces is een heel proces te midden van alle dualiteit.Echter jij bent hier op Aarde precies in deze tijd omdat jij de Nieuwe Aarde zou belichamen.Dat proces voltrekt zich eerst in jeZelf en vervolgens zul je de Nieuwe Aarde Leven!In deze Blessing Circle XL zul je in de Eenheidsenergie compleet ontvangen de volgende stappen in dit proces, exact waar de tijd rijp voor is.Mijn helderziende en heldervoelende stroming van Zijn zal het groepsproces begeleiden, ondersteunen en verrijken en jouw individuele proces inzichten en bewustwordingen geven.Ik zal samen met jou de ruis, waar de tijd rijp voor is, zichtbaar maken en ontmaskeren, zodat deze kan versmelten in het Licht van het Eeuwige Zijn en waardoor jij jouw Ware Zelf verder en verder zal belichamen.Dit vervloeit als vanzelf met de exact afgestemde pure klanken rechtstreeks uit de Bron die middels de unieke instrumenten van Steven stromen en die precies het juiste in je aan zullen raken. Evenals het pure Zijn van Steven, dat je zal aanraken rechtstreeks in jouw Essentie!Naast exact afgestemde doorgevingen vanuit de Bron vervloeiend met de klanken van Steven, zul je een individueel op jou afgestemd ritueel ontvangen, de energie van een BlessingPainting ontvangen en zul je op een natuurlijke manier delen met de anderen en elkaar spiegelen en bekrachtigen.Kortom een magische avond, de Hemel op Aarde en dé Sleutel waarmee je je Ware Zelf verder en verder ontgrendeld.Waar:  Praktijkruimte van Wendy in Echt Wanneer:  Tijdstip:  Energie uitwisseling:   
Aanmelden via: info@demagischesleutel.nl of middels het sturen van een appje naar 06-48811317Let op: er is plek voor maximaal 6 aanmeldingen.Zelf meenemen: een dekentje.Voor water/thee en heerlijke versnaperingen wordt gezorgd.

Ik Ben Steven
Ik Leef in een chalet in een natuurgebiedje in België met vriendin, hond kippen enz .., zo zelfvoorzienend mogelijk vanuit verbinding met de natuur en mijn Ware Zelf. 

Ik deel klankenreizen/sound healingen, intuïtief relaxatie muziek.
Mensen liggen dan, zitten, of doen yoga of meditatie naargelang het concept ontstaat. 

Hoe zijn mijn klankenreizen ontstaan?
Na een zwaar alcoholverslaving waarin Steven langzaam fysiek aan het sterven was, ben ik op zoek gegaan wie ik Werkelijk Ben. 

Ik was bij een man gekomen Cris de Belder, die 30 jaar ervaring had in klankenreizen/soundhealingen.

Tijdens zo’n klankenreis voelde ik voor het eerst in dit leven bewust het Leven door mijn lichaam stromen en kreeg ik herkenning van wie Ik Werkelijk Ben.

Eenheid is één van de vele woorden die verwijst naar wie je Werkelijk Bent.
Vanaf toen heb ik met mijn geest besloten om te leven vanuit wie ik Werkelijk Ben. 
En al de gekwetste Steventjes naar mijn Ware Zelf brengen. Wat een mooi avontuur is vanuit mijn Ware Zelf gezien. En de gekwetste Steventjes vond het met momenten hard, voelde zich verdrietig en machteloos. 

Ik ben beginnen te reizen vooral pelgrimages in begin met weinig geld, daarna zonder. Tijdens deze pelgrimages heb ik Ware Liefde ervaren in mij en buiten mij met de ontmoetingen. 

Langzaam aan kwamen instrumenten naar me toe zoals tong drum, fluit , handpan enz ..  
Ook kwam ik een prachtmens tegen, die me leerde intuïtief fluiten maken van bamboo. 

Tussendoor kwam ik ook terug naar België en speelde ik samen met Cris de Belder klankenreizen. 

Na ongeveer 5 jaar voelde ik dat ik genoeg gewandeld en gefietst had en mijn Hart verlangde naar een langdurige plaats waar ik me kon verankeren in het aardse bestaan. 

Ik ben op een heel dankbare en bijzondere manier op een plaats beland in een prachtig natuurgebiedje in België. Hier is het zelfvoorzienend leven en klankenreizen verder geëvolueerd. 

Nu speel ik niet alleen in kerken, krachtplaatsen, natuur enz… 
Maar ook hier thuis met mijn vriendin Merel, sessies met Wendy (De Magische Sleutel) bij meditatiesessies, yogasessies, retraites Eén met de Bron door Marieke Meulenberg.

Inderdaad 🙂 …
je leest hier niet dat ik opleidingen gehad heb zoals we dat officieel kennen. Dit is ervaringsgericht ontdekt en mijn warme bedding is het leven zelf.
Daardoor ben ik zoveel liefdevolle mensen met veel ervaring tegengekomen die hun ervaring met me deelde.

Je Ware Zelf te willen Leven, de Essentie, daardoor trek je andere mensen aan met hetzelfde Verlangen!

Sound healing is voor mij klanken die door mijn lichaam komen vanuit de Bron, het Ware Zelf, het moment. Alles wat jij vanuit jouw Essentie wilt uiten of ervaren in Heelheid of bewustzijn brengen, door niets te doen.

De klanken zijn een  brug om je bewustzijn naar je Ware Zelf te brengen.
En te kunnen gaan Leven wie je Werkelijk Bent. 


Is het fijn? Het kan heel fijn zijn, deugdzaam, het kan inzichtelijk zijn, je kunt dimensionale reizen, of slapen of gewoon relaxen. 

Kan er verdriet of stress of kwaadheid zijn?
Het kan en mag er zijn als jij dat toelaat, het gevoel mag er altijd zijn. 

Vanuit het Ware Zelf met mijn menselijke ervaring en gevoelens deel ik, in verbinding met het moment. 

Wat je er mee doet beslis jij of het constructief is of destructief.
Het destructieve zit in verzet.

Ik verlang het constructieve, Verbinding en Eenheid, voorbij de dualiteit.
Dat het ego mag sterven, je kleine ikjes in jou omarmen is constructief en geeft vrede.


Ik breng mijn geest naar binnen naar mijn Hart en voorbij mijn Hart, het Ware Zelf, zoveel mogelijk momenten. En dat is mijn intentie tijdens mijn Leven en tijdens het delen van de klankenreizen of intuïtief relaxatie muziek maken.
Sound healing gebeurd in een warme bedding vanuit Liefde en Verbinding. 

Zelf een intentie plaatsen, een zuiver hartsverlangen voor een klankenreis is verrijkend. 

Tijdens de Blessing Circles in co- creatie met Wendy stem ik me af op mijn Ware Zelf, waardoor ik ook afstem op Wendy’s Ware Zelf en van de mensen die deelnemen.
We zijn allen één met een Oneindigheid van uitingen en creaties. 


Wendy begeleid de meditaties, delingen enzovoort op dezelfde manier, vanuit Ware Liefde met haar Unieke uiting. 

Wat een boeiende tocht vanuit de Bron! 

Misschien wel tot snel!
Steven

Blessing Circle in de Natuur

Blessing Circle Special – co- creatie met StevenDe dageraad van de Nieuwe Aarde is aangebroken.De Hemel op Aarde.Deze kun je ervaren op zaterdagochtend 3 juni waar we achter het prachtige grote ven in natuurgebied ’t Kranenbroek in Echt samen een Circle zullen vormen.Je zult in deze Blessing Circle meegenomen worden in de Eenheidsenergie, het Grote Zijn, middels doorgevingen die door me heen spreken als vanzelf vervloeiend met de klanken die via Steven zullen stromen op de prachtige instrumenten waarmee hij samenwerkt.Waarin we ons in hetzelfde Zijn als de natuur bevinden en dus Magie zal Zijn!Waarin de kikkers in het ven, de waterlelies, het fluiten van de vogels en de natuur die bijna in volle bloei staat een extra dimensie zal geven aan deze bijzondere Circle.Waar:  Natuurgebied ’t Kranenbroek in Echt (de plek waar de Circle plaats vindt is makkelijk vindbaar en niet ver lopen van de parkeerplaats)Wanneer: Tijdstip:  Energie uitwisseling:    Aanmelden via: info@demagischesleutel.nl of middels het sturen van een appje naar 06-4811317Let op: er is plek voor maximaal 10 aanmeldingenZelf meenemen: iets om op te zitten of liggen.

Blessing Circle met een door jezelf samengestelde groep

Het is mogelijk om een Blessing Circle te ontvangen met een door jou zelf samengestelde groep mensen.
Dit is al mogelijk vanaf 2 personen.

Er zal een op maat gecreëerde fysieke en energetische Blessing Circle voor jullie ontstaan, waarbij de Circle ons precies de juiste weg zal wijzen en waarbij jullie weer herinnerd worden aan het pure LiefdesLicht dat jullie Zijn.

Ervaringen

         Als je de ervaringen leest kom je herhaaldelijk het woord healing tegen. Zo heette tot voor kort de sessies die ik geef.

Ik ben eerder wel vaker bij een sound healing geweest, een volle maanavond of jaarfeesten en heb dit vaak als prettig ervaren. Zo stuitte ik ook op de groepshealingen van Wendy, die nu inmiddels blessing circle heten en de naam alle eer aan doen! Wat me opvalt is dat de samenstelling steeds anders is, net als het thema en soms de locatie. Wat ik wel altijd meteen ervaar is veiligheid, vertrouwdheid. Dat betekent niet dat ik altijd mijn hoofd kan uitschakelen, maar hoe fijn is het dat ik al delen van de avond flink kan zakken en ervaren. Soms kan ik woorden geven aan wat gebeurt of wat ik ervaar en anderen keren schieten woorden tekort. Ook de ervaringen variëren en zijn zeker niet altijd rooskleurig, maar dat is ook proceswerk. Het mag er zijn, het hoort er zelfs te zijn, want zo worden we weer uitgenodigd andere processen te doorgaan. Vaak is het ook luchtig en met humor. En dat is een hele fijne bevestiging. Dat het niet een ellenlang en zwaar proces hoeft te zijn. Vaak voel je al dagen van te voren iets gebeuren, waar ik op dat moment vaak niet de vinger op kan leggen, maar op de avond van de circle zelf valt de puzzel op zijn plek, beantwoordt iemand onbewust mijn vraag of beschrijft iemand een situatie die ik in die dagen soortgelijk mee hebt gemaakt of in de dagen er na ga ervaren. Heel bijzonder de contacten die ontstaan en de (h) erkenning in elkaar. Onlangs heb ik een avond bijgewoond wat een cocreatie was tussen Wendy en Steven. Dit leek niet op soundhealingen die ik tot dusverre had meegemaakt. Op een speelse, natuurlijke wijze werd de muziek intuïtief afgewisseld met teksten en opdrachten door Wendy. Het was een heel fijne ervaring 🙂
Michelle
Blessing Circles in groepsverband
31 maart heb ik mezelf weer eens een prachtig cadeau gegeven. Aanwezig zijn bij Steven en Wendy. Na een langere onstuimige periode, een moment van even helemaal niets moeten en bij mezelf landen-thuiskomen. Mezelf even helemaal terugtrekken in Mijn cocon. Zorgen voor mezelf, niet voor de andere mensen of sociaal wenselijk zijn want iedereen mag zich even terugtrekken in zijn eigen cocon met je voelsprieten naar binnen. Het is voor mij echt een moment met alle aandacht voor jezelf genieten. Ik krijg ook niet mee wat er allemaal gebeurt bij de rest. Ik observeer het, ben trots op ze en geniet daarvan vanuit mijn coconnetje. Afgelopen Circle heb ik veel tools ontdekt en mogen ervaren hoe ik helemaal bij mijn echte zelf kan komen.  Ook waren er veel lachmomenten, omdat ik weer een ikje tegenkwam, of kwam iemand anders er weer eentje tegen. Vanuit Liefde en met een lach genoten we ervan. Het was heel fijn hoe Wendy af en toe even aan iedereen persoonlijk vroeg het ging en of je wat wilde delen. Dit maakt voor mij de drempel lager om te gaan delen. De gesprekken die dan ontstaan zijn zo mooi, liefdevol, open en puur!  Niets sociaal wenselijks of vooroordelen! Gewoon jezelf, ieder op z'n eigen manier in zijn eigen proces en cocon. Afgelopen keer hebben we zo'n leuke dingen gedaan! Een meditatie, een edelsteen ontvangen en geven. En tussendoor is er thee en gaat er af en toe wat lekkers rond.  En wat jij wil mag je helemaal zelf beslissen en dat is helemaal goed. Voor mij was deze avond genieten en thuiskomen bij mezelf. De dagen hierna kwam weer van alles los en waren erg emotioneel. Soms is dit ook andersom dan is de Circle heel emotioneel. En dat is heerlijk in de liefdevolle omgeving van Wendy. En kletsen met de andere mensen, dat kan maar moet niet. Heerlijk om een keer niet sociaal wenselijk een gesprek te starten, maar gewoon wel wanneer het goed voelt en jij er zin in hebt :)! De muziek van Steven, die is Magisch!! Daar zijn geen woorden voor die mag je voelen en dat zal je zeker voelen :)))!! Ik heb genoten afgelopen keer in mijn lekker warme sokken, fluffy huistrui en lekker groot geel deken, waar ik me helemaal mee kon omhullen op een heerlijk kussen in de Circle bij Wendy en Steven Veel liefs Marlies
Marlies
Blessing Circle Special in groepsverband Co-creatie met Steven
Het deelnemen aan een groepscircle is steeds weer een bijzondere ervaring. Ik heb voor het eerst meegedaan aan een samenkomst in de natuur, iets dat ik iedereen zou kunnen aanraden. Ik vond het spannend om mee te doen en het hielp me dat er een goede vriendin met me meeging. Het lichte van de zomer en het aardse van de avond, maakte dat er een intense en tegelijkertijd open sfeer heerste. Hoewel ik het spannend vond, voelde alles ook intenser en het stelde me gerust dat er meerdere keren werd verteld dat alles oke is. Er was, ondanks de grote groep, geen enkele groepsdruk en iedereen was er vooral voor zichzelf. Uiteindelijk verraste het mij, en eigenlijk de hele groep, hoe liefdevol en helder de energie was die we samen hadden neergezet. Iedereen leek me heldere intensies te zijn gekomen, wat ervoor zorgde dat ik de energie niet alleen uit mijzelf hoefde te halen. Er leek een overvloed aan licht en liefde te zijn ontstaan die alles makkelijker en lichter maakte.
Elisa
BlessingCircle in groepsverband
Healing Circle in Brunssum
Lieve Wendy! Nogmaals zoveel dank voor de zo mooie avond... Ik heb zo ontzettend genoten.. Zo bijzonder de meteen gevoelde veiligheid, de eenheid, het licht wat je uitstraalt. Het licht van allemaal...dat het zo mooi mocht stromen en de hele bijzondere plek. Het heeft me diep ontroerd en geraakt. Een hele dikke knuffel voor jou en Danny wat een prachtige aanvulling zijn jullie met z'n tweeën... 💜💜💜 Jette
Healing Circle in Brunssum
Dank je wel lieve Wendy. Het was een kado om te mogen ervaren dat ik enkel mijn energie hoef te belichamen. Ik hoef niet weg te gaan, en ook niet uit te reiken. De echte kracht zit precies in mijn midden. En van daaruit kan ik geven zonder wat kwijt te raken en is de bron oneindig. En van daaruit kan het ook zuiver worden ontvangen. Hele mooie les. Heel fijn. Dank!
Healing Circle in Brunssum
Namens mij en Jon bedankt voor de geweldige avond. Wat ik voelde tijdens de meditatie en na het uitspreken van mijn ervaring was bijna niet te bevatten en gewoon een bliss gevoel. Ik werd één met de aarde..de aarde droeg mij..omarmde mij. En ik kon communiceren met de bomen..aarde..water..lucht..vuur Alles was één..en er was geen begrenzing. Ik heb dat gevoel nog. En hoop of door meer in de natuur te zijn dat ik dit kan leren aanhouden. Ik heb Jon in zijn element gezien en gehoord! Het vuur ..buiten zijn..hij leefde op en gebruikte zijn stem meer. Ook dat vond ik geweldig. Zo mooi met onbekende mensen 1 te zijn. 🤍
Sandra en Jon
Healing Circle in de natuur
De inloopavond bleek voor mij inderdaad magisch. Niet alleen door wat er onder begeleiding van Wendy gebeurde, maar het was de hele setting die mij raakte. De magische krachtplek in het bos toonde zich wonderlijk genoeg als een krachtige leeuwenpoort. De vrije inloop zorgde voor een speelse ongedwongenheid waarin jong en oud bij elkaar kwamen en in energie verbonden waren. Ieder deed zijn ding en het voegde zich prachtig samen. Wendy gaf iedereen de persoonlijke aandacht en tijd die nodig was en nu en dan werden processen ondersteund door anderen die zich daartoe geroepen voelden. Alles vloeide op een natuurlijke manier in elkaar. De begeleiding van Wendy voelde vanaf het eerste gesprekje wonderbaarlijk. Ze staat de hele tijd 'aan', is invoelend en verbonden. Er kwamen al meteen mooie inzichten. Dat kreeg een vervolg toen ze mij door 'de Leeuwenpoort' begeleidde. Vanaf daar leidde Wendy mij verder naar een volgende plek waarvan ze voelde dat er nog iets mocht gebeuren. Dat was inderdaad het geval. Er gebeurden magische dingen en ik voelde mij één met de liefdevolle energie van Maria Magdalena. Er is veel losgekomen en geheeld, ik heb nieuwe inzichten, verrassende tips en nieuwe inspiratie gekregen. Deze bijeenkomst voelde voor mij als een stukje Nieuwe Aarde. Dankjewel Wendy en iedereen die er was!
Nelie
Magische Inloopavond

In de beginperiode toen ik startte met mijn eigen praktijk heb ik enkel individuele sessies gegeven. Op een gegeven moment voelde ik dat ik werd klaargestoomd om sessies met groepen te gaan geven. De stroom van mijn Ware Zelf liet duidelijk voelen dat het de bedoeling was en ik voelde dat ik er blij van werd en dat het stroomde.  

Als me dit iemand 7 jaar geleden had verteld had ik nooit kunnen geloven dat ik dit ooit ontspannen zou doen, er intens van zou genieten en helemaal mezelf zou kunnen zijn vanuit pure Liefde en Lichtheid.
Er stonden in die tijd nog ikjes op het podium waarmee ik me identificeerde. Al ben ik 14 jaar met liefde leerkracht geweest in het speciaal basisonderwijs, groepen volwassen zetten in die tijd vaak nog een ikje in werking die zich het liefst onzichtbaar wilde maken uit onveiligheid. 

Ook al voelde mijn Ware Zelf aan alles dat het de bedoeling was, toch had ik nooit kunnen vermoeden dat er in de Circles zoveel losgetrild, losgelaten en opgeruimd zou worden. Daarnaast gaan de Circles steeds dieper en trillen steeds sneller en meer los van wie je niet Bent en ontgrendelen ze wie je wel Bent. Ze ankeren dat Licht in je lijf, zodat je stapje voor stapje jouw puurheid kunt Leven. 

En dat alles zonder dat ik iets doe, enkel door te Zijn, het LichtAnker dat ik Ben.
En ook nu geldt weer als me dit 7 jaar geleden iemand had verteld, had ik nooit geloofd dat ik dat zou durven. Toen stond er het merendeel van de tijd, vaak onbewust, het ikje aan het stuur die anderen wilde helpen, wilde zorgen voor anderen en zich ontzettend verantwoordelijk voelde. 

Nu is het precies het omgekeerde, ik stroom enkel mee in de stroom van mijn Ware Zelf, dat is het enige dat nodig is. Die stroom volg ik puur. Vanuit daar wordt Alles geregeld, van het begin van de Circle tot het einde.
Het klopt exact, waar we Zijn, wie in de Circle is, waar iedereen zit, wat iedereen zegt, alles is exact zo geregiseerd opdat iedereen precies dat zou ontvangen waarvoor die kwam in de Circle.
Dit Alles gaat voorbij woorden, woorden doen tekort aan dat wat het Is en hoe het voelt. Ik nodig je uit om het een keer zelf te komen ervaren.
Je wordt vanuit Pure Liefde ontvangen! 

In de Circle word je aangesproken in je Ware Essentie. Ik zie altijd jouw Ware Essentie en richt me tot die Ware Essentie. Dat is de Enige waarheid over jou. Ik weet en heb ervaren dat alleen daar al door jouw Ware Zelf verder wordt ontgrendeld. 
Daarnaast zie en voel ik helder welke ruis, waar de tijd rijp voor is dat die wordt gezien en omarmd jouw Ware Zelf nog bedekt. 

Door de energie van het veld van de Oneindigheid wordt als vanzelf de ruis losgetrild, die ik via energetische bewegingen met mijn handen afvoer. 
Tevens wordt het Licht van Wie we Zijn dieper het lichaam ingevoerd en verankerd middels mijn handen en middels mijn hoofd die dan altijd automatisch een bepaalde beweging maakt.

De Blessings, doorgevingen, die de hoogste Lichtfrequentie bevatten, Bronenergie, in de vorm van woorden, trillen jouw Ware Zelf verder los en herinneren je aan de waarheid van het Zijn. 

Ruis laat zich voelen tijdens de Circle en wordt losgetrild maar we hoeven er niet diep in. We mogen het schouwen vanuit de Oneindige Liefde, wat mogelijk eventjes intens is, maar vervolgens versmelt het in het Oneindige Zijn. Dat maakt het zoveel lichter luchtiger en meer ontspannen. We realiseren ons meer en meer dat we het niet zijn. 
Dit is zo anders dan dat je heelt in de ruis en vanuit de ruis.
Dit is precies omgekeerd, wat zorgt voor wondertjes!
Dit is voor mij dé Sleutel geweest in mijn eigen processen tot het volledig overgeven aan mijn Ware Zelf en het Leven vanuit mijn Ware Zelf!
En dit is ook de Sleutel tijdens de individuele Circles en tijdens de groepsCircles. 

De Magische Sleutel 
De Sleutel van het Eeuwige Leven 
De Hemel op Aarde Leven 

Wie weet ontmoeten we elkaar snel!
Als de tijd rijp is zal het zo Zijn
Divine Timing, Always!
Just Trust the flow and the voice within

 

 

 

Wat is de kracht van een Blessing Circle in groepsverband?

Als je de ander als spiegel durft te zien, zo binnen, zo buiten, en jezelf daarvoor durft open te stellen, zijn groepsCircles ontzettend krachtig en transformerend.
In het dagelijks leven maak je ze ook mee, maar het verschil is dat je ze hier in de Circle in het krachtige Veld van de Oneindige Liefde waarin we ons met z´n allemaal bevinden, zoveel makkelijker de identificatie kan doorzien, kan doorvoelen en kan loslaten.
Magisch mooi om dat te zien bij mensen en bij een groep.
Hoe mensen die elkaar niet kennen, gewoon één kunnen Zijn en in één avond zo´n diepe verbinding hebben.
Daarnaast is het ook heel bijzonder om te zien wat er gebeurt als iemand iets kwetsbaars deelt. Daar komt de uitspraak ´kwetsbaarheid als kracht vandaan´, er wordt meteen bij één ieder wat aangeraakt en geopend en juist dát is weer een cadeau om te voelen en te ervaren, waardoor je nóg meer kunt loslaten van wie je niet Bent.

De andere mensen in de Circle zijn de extra cadeautjes voor jou!

Daarnaast worden in een Circle ook weer Zielskwaliteiten omarmd en verder tot Leven gewekt. Aangezien we ons bevinden in het Krachtige Veld van het Zijn zul je weer meer zicht en voeling krijgen met het Unieke dat jij komt brengen op Aarde. Tijdens een groepsCircle kan het daarom zomaar zijn dat jouw Ware Zelf jou ingeeft om ook te gaan klanken, klanken te laten stromen middels een instrument, een doorgeving te delen enz enz.
Dit gebeurt puur vanuit het Zelf, en zal ook puur stromen, anders zal het niet gebeuren.
Dit geeft mensen een enorme bevestiging en bekrachtiging van hun Ware Zelf, wat het vaak mogelijk maakt dat ze het in het dagelijks leven ook meer durven te volgen.

Wordt er iets van me verwacht in een groepsCircle?

Het antwoord is kort en krachtig ”’nee”!
In de Circle ben je Altijd helemaal Welkom met Alles dat er Is.
Er is Niets dat moet, niets dat van je wordt verwacht.
Je bent nooit verplicht om aan een bepaalde oefening mee te doen en je bent zelfs niet verplicht om in de Circle te blijven.
Als het je even teveel wordt, heb je Altijd de mogelijkheid om even een luchtje te gaan scheppen, om even naar de woonkamer in ons huis te gaan enz.
Je hoeft er niet voor te werken, je hoeft niet bang te zijn dat je iets mist, datgene dat je komt ophalen in de Circle en komt brengen zal altijd gebeuren hoe dan ook.

En misschien wel de belangrijkste: dat wat wordt aangeraakt in jezelf en wordt losgelaten kan misschien intens voelen, maar het is altijd iets dat je aan kan, het komt alleen als de tijd er rijp voor is om het los te laten.

Als je ze kunt gaan zien als cadeautjes vanuit je Ware Zelf, dan ga je ze met verwondering openen, omarmen en met dankbaarheid loslaten waardoor ze versmelten in het Eeuwige Licht!

Is een Blessing Circle in groepsverband altijd leuk?

Een groepsCircle zal niet altijd leuk voelen voor ikjes waar je je nog meer identificeert.
Het gaat voorbij een leuke avond hebben.

Als je je opgeeft voor een groepsCircle dan voel je dat je naar binnen wilt in jezelf om op te ruimen en los te laten wie je niet Bent.
Een groepsCircle kan daar een grote bijdragen aanleveren door de variatie aan werkvormen die we
doen én door de mensen die er zijn.

Er zijn Altijd exact de juiste mensen bij elkaar in een Circle.
En juist de mensen die je triggeren, om welke reden dan ook, dat zijn meestal de grootste cadeaus.
Als je dán contact durft te maken met je binnenste en durft te voelen en te omarmen wat het aanraakt in jou, dan kun je veel helderheid krijgen en transformeren, daar waar je in het dagelijks leven ook enorm profijt van zult hebben.

Uit eigen ervaring weet ik dat juist de momenten in Circles/retreats/workshops die op dat moment het minst leuk voelde, me het meeste brachten en me het meest en het diepste hebben geopenend.

En daarnaast is het Ware Zelf vrolijk, stromend, humor en lachen. Dus in een Circle vloeit dat ook altijd op een hele natuurlijke Wijze. Immers dat is wie we Zijn.
Tevens is lachen is ook ontladen en loslaten.

Mijn partner Danny die meestal bij een Circle aanwezig is levert daar als vanzelf en als compleet zichZelf een enorme bijdrage hieraan. Iedereen die ooit bij een Circle aanwezig is geweest, zal dat kunnen beamen ;). Dát is wat hij brengt op Aarde, zijn gift voor de Aarde speelsheid, humor, luchtigheid, vrolijkheid, voorbij de serieusheid van de processen van spiritueel werk.

En juist die afwisseling is zó waardevol en doet ons ook met meer humor en lichter naar de processen kijken die worden aangeraakt, want het lijden begint pas als wij niet naar onze processen durven kijken.
Als we durven kijken en voelen is het even intens en dan is het alweer voorbij.

Wat gebeurt er in een Blessing Circle in groepsverband?

Een Circle in groepsverband ontvouwt zich in mezelf in de aanloop er naartoe en dat gaat verder op het moment dat we samen fysiek in de Circle zijn.

Er zijn wel een aantal vaststaande dingen die vrijwel altijd terugkomen in elke Circle.

Aan het begin van de Circle wordt je door mij energetisch gezuiverd, wat ervoor zorgt dat je meer in jezelf zakt en de spanning, drukte enz van de dag loslaat en helemaal aan kan komen in de Circle.

Jezelf voorstellen is er als vanzelf helemaal uitgeslopen. Deze avond zijn we puur in verbinding met onsZelf en met elkaar, dat is ook waar we ons op richten tot elkaar. Gedurende de avond is er interactie en delen met de ander en/of met de groep als dat zo voelt, maar allemaal puur vanuit het Zelf en vanuit natuurlijkheid en vloeïng van de stroom.

Vervolgens gaan we meestal meteen in een stukje doorgeving, boodschappen die door mij heen spreken, die je aanraken in je proces en in de Essentie van wie je Werkelijk Bent.
Op dat moment hebben mensen de ogen gesloten als dat zo voelt en zitten of liggen ze lekker onder een dekentje. 
Tijdens de doorgevingen worden identificaties met gedachten, patronen, rollen enzovoort losgemaakt en het Ware Zelf wordt steeds meer aangezet.

Erna komt meestal een werkvorm waarin mensen zelf actief iets kunnen doen, meestal gecombineerd met een stukje delen en interactie met een ander of de groep bv elkaar aankijken in de ogen, samen een lied ontvangen, een mantra chanten, een kaartje dat je trekt voor een ander, een steen waar je naar getrokken wordt voor een ander enz. Op die momenten worden mensen uitgenodigd puur hun gevoel te volgen en het is mooi om te zien wat er wordt aangeraakt en hoe pure Liefde puur stroomt tussen mensen.

Vervolgens komt meestal ergens een stukje even een lekker tussendoortje en daarvan genieten, chocola of iets anders lekkers. En juist dit soort momenten zijn ook heel waardevol in een Circle.

In het tweede gedeelte van de Circle, op het moment dat mensen veel dieper en dieper gezakt zijn komt meestal een individueel stukje, een ritueel of iets anders waarin je wordt uitgenodigd om daarin te gaan.
Mensen voelen en volgen zichzelf of dat voor hen kloppend voelt om te doen en ook hierin is Alles goed.
In overleg kan het altijd worden aangepast tot iets dat wel veilig voelt.
En dat is heel mooi om te zien! 
Durven zeggen als het onveilig voelt, zorg dragen voor het ikje dat zich onveilig voelt en dan op een aangepaste manier het mogen ontvangen, zorgt voor zoveel meer openingen dan een angstig ikje over de drempel van de onveiligheid duwen.

Afgelopen keer was het individuele stukje op een hele grote Levensbloem staan, waarin mensen nog dieper uitgelijnd werden met de Bron, mijn handen die in de energie precies het juiste deden en Steven die intuïtief klanken liet stromen.

Op deze momenten voelt de rest van de groep wat het aanraakt in hen en soms worden mensen geleid door hun Ware Zelf om ook iets actiefs te doen bv afgelopen keer nam iemand de Ocean drum erbij en ging meedoen. Dat gebeurt allemaal puur intuitief zonder het hoofd, waardoor het altijd naadloos klopt, zowel voor diegene zelf als voor de groep.

Vaak komt nog ergens even een tweede stukje doorgeving, een BlessingPoem, of een andere werkvorm met de groep of met z’n tweetjes, een stukje mantra zingen, samen muziek maken, een lied ontvangen enz.

Tussendoor zijn er regelmatig korte deelrondes om even te kunnen delen als dat zo voelt, maar ook hier ben je niet toe verplicht, enkel als dat zo voelt.

We sluiten de avond meestal af met iets kleins dat je meekrijgt om je te bedanken voor het Licht dat je Brengt op Aarde en dat je daar altijd aan herinnert mag worden bv een roos, een kaartje, een symbool enz. Als er een BlessingPoem is voorgelezen in de CIrcle ontvang je die naderhand via de app, evenals een rakend liedje of nog een afsluitende tekst.