Blessing Circle in groepsverband

Deze Circles zijn een bijzondere en krachtige vorm van jouw Ware Zelf herinneren en bekrachtigen én tegelijkertijd in verbinding Zijn met anderen.

Op een vooraf geplande datum komen we samen met een groepje in de Blessing Circle.

Om naar binnen te keren, samen te Zijn, te genieten, te delen, te vertragen en te verzachten.

Om weer dieper te herinneren en te bekrachtigen wie we Werkelijk Zijn.

Om stil te staan bij en lucht en ruimte te geven aan dat wat zich laat voelen.

Om spiegels te ontmaskeren die je in je dagelijks leven tegenkomt.

Om rondjes te doorbreken die je in je dagelijks leven steeds opnieuw loopt.

Om te ontmaskeren waar de tijd rijp voor is dat ontmaskerd mag worden aan ruis in de vorm van identificaties en patronen.

En in dit alles zul je ondersteund en begeleid worden middels mijn helderziende en heldervoelende stroming van Zijn wat jouw individuele proces bedding geeft, verheldert, verrijkt en ondersteunt.

De uiterlijke vorm waarin dat wordt gegoten is in iedere Blessing Circle in groepsverband anders, afgestemd op de mensen die er zullen Zijn.

Naast dat het verbindend en krachtig is om ons Licht Samen te laten stromen, is het zeer krachtig openend.
De kwetsbaarheid van jou om jezelf te openen en te delen, raakt ook iets aan in de ander.
En dat maakt Blessing Circles in groepsverband uniek.
Wat door de ander wordt geopend zet ook iets in beweging in jou.
Je wordt uitgenodigd om die beweging te durven  ontvangen en mee te stromen, waardoor je nog meer kunt loslaten wie je niet bent en nog meer kunt belichamen wie je wel bent. 

Blessing Circle met een door jezelf samengestelde groep

Het is ook mogelijk om een Blessing Circle te ontvangen met een door jou zelf samengestelde groep mensen.
Dit is al mogelijk vanaf 2 personen.

Er zal een op maat gecreëerde fysieke en energetische Blessing Circle voor jullie ontstaan, waarbij de Circle ons precies de juiste weg zal wijzen.

Ervaringen

         Als je de ervaringen leest kom je herhaaldelijk het woord healing tegen. Zo heette tot voor kort de sessies die ik geef.

Ik ben eerder wel vaker bij een sound healing geweest, een volle maanavond of jaarfeesten en heb dit vaak als prettig ervaren. Zo stuitte ik ook op de groepshealingen van Wendy, die nu inmiddels blessing circle heten en de naam alle eer aan doen! Wat me opvalt is dat de samenstelling steeds anders is, net als het thema en soms de locatie. Wat ik wel altijd meteen ervaar is veiligheid, vertrouwdheid. Dat betekent niet dat ik altijd mijn hoofd kan uitschakelen, maar hoe fijn is het dat ik al delen van de avond flink kan zakken en ervaren. Soms kan ik woorden geven aan wat gebeurt of wat ik ervaar en anderen keren schieten woorden tekort. Ook de ervaringen variëren en zijn zeker niet altijd rooskleurig, maar dat is ook proceswerk. Het mag er zijn, het hoort er zelfs te zijn, want zo worden we weer uitgenodigd andere processen te doorgaan. Vaak is het ook luchtig en met humor. En dat is een hele fijne bevestiging. Dat het niet een ellenlang en zwaar proces hoeft te zijn. Vaak voel je al dagen van te voren iets gebeuren, waar ik op dat moment vaak niet de vinger op kan leggen, maar op de avond van de circle zelf valt de puzzel op zijn plek, beantwoordt iemand onbewust mijn vraag of beschrijft iemand een situatie die ik in die dagen soortgelijk mee hebt gemaakt of in de dagen er na ga ervaren. Heel bijzonder de contacten die ontstaan en de (h) erkenning in elkaar. Onlangs heb ik een avond bijgewoond wat een cocreatie was tussen Wendy en Steven. Dit leek niet op soundhealingen die ik tot dusverre had meegemaakt. Op een speelse, natuurlijke wijze werd de muziek intuïtief afgewisseld met teksten en opdrachten door Wendy. Het was een heel fijne ervaring 🙂
Michelle
Blessing Circles in groepsverband
31 maart heb ik mezelf weer eens een prachtig cadeau gegeven. Aanwezig zijn bij Steven en Wendy. Na een langere onstuimige periode, een moment van even helemaal niets moeten en bij mezelf landen-thuiskomen. Mezelf even helemaal terugtrekken in Mijn cocon. Zorgen voor mezelf, niet voor de andere mensen of sociaal wenselijk zijn want iedereen mag zich even terugtrekken in zijn eigen cocon met je voelsprieten naar binnen. Het is voor mij echt een moment met alle aandacht voor jezelf genieten. Ik krijg ook niet mee wat er allemaal gebeurt bij de rest. Ik observeer het, ben trots op ze en geniet daarvan vanuit mijn coconnetje. Afgelopen Circle heb ik veel tools ontdekt en mogen ervaren hoe ik helemaal bij mijn echte zelf kan komen.  Ook waren er veel lachmomenten, omdat ik weer een ikje tegenkwam, of kwam iemand anders er weer eentje tegen. Vanuit Liefde en met een lach genoten we ervan. Het was heel fijn hoe Wendy af en toe even aan iedereen persoonlijk vroeg het ging en of je wat wilde delen. Dit maakt voor mij de drempel lager om te gaan delen. De gesprekken die dan ontstaan zijn zo mooi, liefdevol, open en puur!  Niets sociaal wenselijks of vooroordelen! Gewoon jezelf, ieder op z'n eigen manier in zijn eigen proces en cocon. Afgelopen keer hebben we zo'n leuke dingen gedaan! Een meditatie, een edelsteen ontvangen en geven. En tussendoor is er thee en gaat er af en toe wat lekkers rond.  En wat jij wil mag je helemaal zelf beslissen en dat is helemaal goed. Voor mij was deze avond genieten en thuiskomen bij mezelf. De dagen hierna kwam weer van alles los en waren erg emotioneel. Soms is dit ook andersom dan is de Circle heel emotioneel. En dat is heerlijk in de liefdevolle omgeving van Wendy. En kletsen met de andere mensen, dat kan maar moet niet. Heerlijk om een keer niet sociaal wenselijk een gesprek te starten, maar gewoon wel wanneer het goed voelt en jij er zin in hebt :)! De muziek van Steven, die is Magisch!! Daar zijn geen woorden voor die mag je voelen en dat zal je zeker voelen :)))!! Ik heb genoten afgelopen keer in mijn lekker warme sokken, fluffy huistrui en lekker groot geel deken, waar ik me helemaal mee kon omhullen op een heerlijk kussen in de Circle bij Wendy en Steven Veel liefs Marlies
Marlies
Blessing Circle Special in groepsverband Co-creatie met Steven
Het deelnemen aan een groepscircle is steeds weer een bijzondere ervaring. Ik heb voor het eerst meegedaan aan een samenkomst in de natuur, iets dat ik iedereen zou kunnen aanraden. Ik vond het spannend om mee te doen en het hielp me dat er een goede vriendin met me meeging. Het lichte van de zomer en het aardse van de avond, maakte dat er een intense en tegelijkertijd open sfeer heerste. Hoewel ik het spannend vond, voelde alles ook intenser en het stelde me gerust dat er meerdere keren werd verteld dat alles oke is. Er was, ondanks de grote groep, geen enkele groepsdruk en iedereen was er vooral voor zichzelf. Uiteindelijk verraste het mij, en eigenlijk de hele groep, hoe liefdevol en helder de energie was die we samen hadden neergezet. Iedereen leek me heldere intensies te zijn gekomen, wat ervoor zorgde dat ik de energie niet alleen uit mijzelf hoefde te halen. Er leek een overvloed aan licht en liefde te zijn ontstaan die alles makkelijker en lichter maakte.
Elisa
BlessingCircle in groepsverband
Lieve Wendy! Nogmaals zoveel dank voor de zo mooie avond... Ik heb zo ontzettend genoten.. Zo bijzonder de meteen gevoelde veiligheid, de eenheid, het licht wat je uitstraalt. Het licht van allemaal...dat het zo mooi mocht stromen en de hele bijzondere plek. Het heeft me diep ontroerd en geraakt. Een hele dikke knuffel voor jou en Danny wat een prachtige aanvulling zijn jullie met z'n tweeën... 💜💜💜 Jette
Healing Circle in Brunssum
Dank je wel lieve Wendy. Het was een kado om te mogen ervaren dat ik enkel mijn energie hoef te belichamen. Ik hoef niet weg te gaan, en ook niet uit te reiken. De echte kracht zit precies in mijn midden. En van daaruit kan ik geven zonder wat kwijt te raken en is de bron oneindig. En van daaruit kan het ook zuiver worden ontvangen. Hele mooie les. Heel fijn. Dank!
Healing Circle in Brunssum
Namens mij en Jon bedankt voor de geweldige avond. Wat ik voelde tijdens de meditatie en na het uitspreken van mijn ervaring was bijna niet te bevatten en gewoon een bliss gevoel. Ik werd één met de aarde..de aarde droeg mij..omarmde mij. En ik kon communiceren met de bomen..aarde..water..lucht..vuur Alles was één..en er was geen begrenzing. Ik heb dat gevoel nog. En hoop of door meer in de natuur te zijn dat ik dit kan leren aanhouden. Ik heb Jon in zijn element gezien en gehoord! Het vuur ..buiten zijn..hij leefde op en gebruikte zijn stem meer. Ook dat vond ik geweldig. Zo mooi met onbekende mensen 1 te zijn. 🤍
Sandra en Jon
Healing Circle in de natuur
De inloopavond bleek voor mij inderdaad magisch. Niet alleen door wat er onder begeleiding van Wendy gebeurde, maar het was de hele setting die mij raakte. De magische krachtplek in het bos toonde zich wonderlijk genoeg als een krachtige leeuwenpoort. De vrije inloop zorgde voor een speelse ongedwongenheid waarin jong en oud bij elkaar kwamen en in energie verbonden waren. Ieder deed zijn ding en het voegde zich prachtig samen. Wendy gaf iedereen de persoonlijke aandacht en tijd die nodig was en nu en dan werden processen ondersteund door anderen die zich daartoe geroepen voelden. Alles vloeide op een natuurlijke manier in elkaar. De begeleiding van Wendy voelde vanaf het eerste gesprekje wonderbaarlijk. Ze staat de hele tijd 'aan', is invoelend en verbonden. Er kwamen al meteen mooie inzichten. Dat kreeg een vervolg toen ze mij door 'de Leeuwenpoort' begeleidde. Vanaf daar leidde Wendy mij verder naar een volgende plek waarvan ze voelde dat er nog iets mocht gebeuren. Dat was inderdaad het geval. Er gebeurden magische dingen en ik voelde mij één met de liefdevolle energie van Maria Magdalena. Er is veel losgekomen en geheeld, ik heb nieuwe inzichten, verrassende tips en nieuwe inspiratie gekregen. Deze bijeenkomst voelde voor mij als een stukje Nieuwe Aarde. Dankjewel Wendy en iedereen die er was!
Nelie
Magische Inloopavond