Blessing Circle in groepsverband

Deze Circles zijn een bijzondere en krachtige vorm van jouw Ware Zelf herinneren, bekrachtigen en belichamen én tegelijkertijd in verbinding Zijn met anderen.

Alle Blessing Circles hebben de overeenkomst dat ze je aan het pure LiefdesLicht dat jij Bent. En tevens dat er ruis, dat je Ware Zelf bedekt, wordt omarmd en smelt in dat pure LiefdesLicht.
Hierdoor word je Ware Zelf stapje voor stapje verder ontgrendeld en belichaamd.

De vorm waarin dat wordt gegoten is in iedere Blessing Circle in groepsverband anders, afgestemd op de mensen die er zullen Zijn.

Naast dat het verbindend en krachtig is om ons Licht Samen te laten stromen, is het zeer krachtig openend.
De kwetsbaarheid van jou om jezelf te openen en te delen, raakt ook iets aan in de ander.
En dat maakt Blessing Circles in groepsverband uniek.
Het veld dat door de ander wordt geopend zet ook iets in beweging in jou.
Je wordt uitgenodigd om de beweging te durven  ontvangen en mee te stromen, waardoor het LiefdesLicht dat jij Bent weer een stapje verder wordt ontgrendeld.

Blessing Circle in de Natuur

De Blessing Circles in de natuur worden gevormd op een bijzondere plek in de natuur.
Tijdens het Zijn in deze Circles zullen we de magie van de natuur ervaren en één Zijn.

Kinderen zijn ook Welkom tijdens deze Circles en ze  worden begeleidt door Mieke en Gerdie, die grote ervaring hebben in het Zijn met kinderen in de natuur.  
Hierdoor kun jij als ouder helemaal zakken in je eigen processen en tevens zal je kind precies het juiste ontvangen.

Blessing Circle in Brunssum

Deze Blessing Circles zijn in een prachtige, serene ruimte. De ruimte, een ontwakingshal genaamd, heeft zich ontvouwd nadat Rogelio’s geliefde, Anita, haar fysieke lijf heeft verlaten. Via Rogelio heeft Anita de ruimte exact vormgegeven. Haar immens grote krachtige helende  Engelenlicht is tastbaar in de ruimte en haar begeleiding is voelbaar.

Blessing Circle in mijn praktijk in Echt

De Blessing Circles in mijn praktijk waarin, als het weer het toelaat, een stukje buiten Zijn in onze tuin, wordt meegenomen. Tevens stroomt de tongue drum op z’n unieke wijze mee in deze Circles. 
Kinderen zijn ook mee tijdens deze Circles en Gerdie en Mieke zullen met hen meestromen.

De volgende Blessing Circle in mijn praktijk zal plaatsvinden op vrijdag 3 maart van 18.30 tot 20.45 uur.

Blessing Circle met een door jezelf samengestelde groep

Het is mogelijk om een Blessing Circle te ontvangen met een door jou zelf samengestelde groep mensen.
Dit is al mogelijk vanaf 2 personen.

Er zal een op maat gecreëerde fysieke en energetische Blessing Circle voor jullie ontstaan, waarbij de Circle ons precies de juiste weg zal wijzen en waarbij jullie weer herinnerd worden aan het pure LiefdesLicht dat jullie Zijn.

Ervaringen

         Als je de ervaringen leest kom je herhaaldelijk het woord healing tegen. Zo heette tot voor kort de sessies die ik geef.

Lieve Wendy! Nogmaals zoveel dank voor de zo mooie avond... Ik heb zo ontzettend genoten.. Zo bijzonder de meteen gevoelde veiligheid, de eenheid, het licht wat je uitstraalt. Het licht van allemaal...dat het zo mooi mocht stromen en de hele bijzondere plek. Het heeft me diep ontroerd en geraakt. Een hele dikke knuffel voor jou en Danny wat een prachtige aanvulling zijn jullie met z'n tweeën... 💜💜💜 Jette
Healing Circle in Brunssum
Dank je wel lieve Wendy. Het was een kado om te mogen ervaren dat ik enkel mijn energie hoef te belichamen. Ik hoef niet weg te gaan, en ook niet uit te reiken. De echte kracht zit precies in mijn midden. En van daaruit kan ik geven zonder wat kwijt te raken en is de bron oneindig. En van daaruit kan het ook zuiver worden ontvangen. Hele mooie les. Heel fijn. Dank!
Healing Circle in Brunssum
Namens mij en Jon bedankt voor de geweldige avond. Wat ik voelde tijdens de meditatie en na het uitspreken van mijn ervaring was bijna niet te bevatten en gewoon een bliss gevoel. Ik werd één met de aarde..de aarde droeg mij..omarmde mij. En ik kon communiceren met de bomen..aarde..water..lucht..vuur Alles was één..en er was geen begrenzing. Ik heb dat gevoel nog. En hoop of door meer in de natuur te zijn dat ik dit kan leren aanhouden. Ik heb Jon in zijn element gezien en gehoord! Het vuur ..buiten zijn..hij leefde op en gebruikte zijn stem meer. Ook dat vond ik geweldig. Zo mooi met onbekende mensen 1 te zijn. 🤍
Sandra en Jon
Healing Circle in de natuur
De inloopavond bleek voor mij inderdaad magisch. Niet alleen door wat er onder begeleiding van Wendy gebeurde, maar het was de hele setting die mij raakte. De magische krachtplek in het bos toonde zich wonderlijk genoeg als een krachtige leeuwenpoort. De vrije inloop zorgde voor een speelse ongedwongenheid waarin jong en oud bij elkaar kwamen en in energie verbonden waren. Ieder deed zijn ding en het voegde zich prachtig samen. Wendy gaf iedereen de persoonlijke aandacht en tijd die nodig was en nu en dan werden processen ondersteund door anderen die zich daartoe geroepen voelden. Alles vloeide op een natuurlijke manier in elkaar. De begeleiding van Wendy voelde vanaf het eerste gesprekje wonderbaarlijk. Ze staat de hele tijd 'aan', is invoelend en verbonden. Er kwamen al meteen mooie inzichten. Dat kreeg een vervolg toen ze mij door 'de Leeuwenpoort' begeleidde. Vanaf daar leidde Wendy mij verder naar een volgende plek waarvan ze voelde dat er nog iets mocht gebeuren. Dat was inderdaad het geval. Er gebeurden magische dingen en ik voelde mij één met de liefdevolle energie van Maria Magdalena. Er is veel losgekomen en geheeld, ik heb nieuwe inzichten, verrassende tips en nieuwe inspiratie gekregen. Deze bijeenkomst voelde voor mij als een stukje Nieuwe Aarde. Dankjewel Wendy en iedereen die er was!
Nelie
Magische Inloopavond