The ins and outs van een afstandshealing

In dit blog vertel ik je alles wat je altijd al hebt willen weten over een afstandshealing.

In mijn praktijk probeer ik een afstandshealing zo concreet en tastbaar mogelijk voor je te maken.
Tijdens het geven van de healing aan jou, schrijf ik mee.
Ik schrijf op wat er gebeurt,  wat ik voel, hoor en zie.
Via het schrijven openen zich weer nieuwe poortjes in de healing.
Na de healing stuur ik je een spraakbericht of een mail waarin ik je meeneem in een reis door je eigen healing. Mede hierdoor kun je ook zelf in het dagelijks leven effectief aan de slag, wat onmisbaar is in je transformatieproces.

Tijdens een healing verbind ik me met jouw energiesysteem en met jouw ziel.
Jouw energiesysteem en jouw ziel communiceren met mij via mijn lijf.
Ik voel in mijn lijf wat in jouw energiesysteem aandacht vraagt en mijn lijf reageert mee op het moment dat er dingen in jouw energiesysteem geheeld worden tijdens je healing.
Daarnaast zal ik via beelden zien wat gezien mag worden en zal ik via woorden horen wat gehoord mag worden.

Vlak voordat de healing start maak ik de gezuiverde ruimte klaar voor jouw healing.
Ik stem het altaar af op jouw healing en nodig de engelen uit om naar de ruimte te komen.
Tevens nodig ik jou uit om naar de ruimte te komen.
Mocht ik voelen dat er nog andere energieën helpend kunnen zijn tijdens deze healing dan zal ik de betreffende energieën ook uitnodigen, denk bijvoorbeeld aan de eenhoornenergie, indianenenergie, elfenenergie of de energie van een lichtmeester.
Ik voel óf er en zo ja welke muziek de healing kan ondersteunen.
Vervolgens ga ik even de ruimte uit, zodat jij de tijd krijgt om rustig aan te komen in de ruimte en zodat de lichtenergieën zich kunnen opbouwen in de ruimte.

Bij terugkomst in de ruimte voel ik waar jouw energie zich in de ruimte bevindt.
Meestal zie ik er ook een beeld bij en soms een boodschap.
Als ik me verder afstem op jouw energie reageert mijn lijf door me te laten voelen wat voor deze healing aandacht mag krijgen.

Bij het geven van een healing aan een kind of een dier is dit het moment waarop ik vraag of hij/zij een healing wilt ontvangen.
Als het een ‘nee’ is voel ik dat duidelijk.
Mocht dat zo zijn, dan vraag ik of ik iets anders voor hem of haar kan betekenen.
Mocht dat niet zo zijn, dan bedank ik de ziel, beëindig de healing en zal ik dit terugkoppelen naar de diegene die de healing heeft aangevraagd.

Mag de healing ontvangen worden, dan laat ik de healing vanaf dit moment in volledig vertrouwen los. Ik weet dat zich precies gaat ontvouwen wat zich mag ontvouwen en dat er geheeld zal worden wat geheeld mag worden.  De engelen en zonodig andere lichtenergieën leiden me door de healing. Ik voel, zie en hoor wat nodig is.
Meestal mogen er ergens in de healing één of meerdere kaarten worden getrokken. Ik voel uit welke kaartenset een kaart getrokken mag worden. De energie van de kaart wordt meegenomen in de healing en de afbeeldingen en de teksten zul jij na afloop ontvangen.

De healing gebeurt meestal op verschillende plekken in de ruimte, ik voel en zie waar de energie zich bevindt. Meestal doen mijn handen mee tijdens een healing, er zijn regelmatig ook gedeeltes in een healing dat ik er enkel bij aanwezig ben en dat ik zie wat er gebeurt en wat er wordt geheeld.
De healing bouwt zich op, gaat naar een kern en vervolgens neemt de energie in de healing weer af.
Als de energie af gaat nemen, dan weet ik dat het einde van de healing nadert.
Als de healing is afgesloten bedank ik alles en iedereen die heeft bijgedragen aan de healing.

Het is fijn als jij ontspannen op bed of op de bank kunt liggen op het moment dat ik de healing aan jou geef. Op die manier kan de healing optimaal bij je binnen komen. Mogelijk ervaar je dingen als warmte, rillingen, tintelingen, verdriet, angst enz. Je helpt je proces door dit zoveel als voor jou mogelijk is er te laten zijn en het te omarmen.
Ook kan het zijn dat je voelt dat je tijdens de healing in slaap wilt vallen.
Dat mag en is helemaal prima. Vaak wordt dat voor je geregeld op het moment dat er aan diepe blokkades wordt gewerkt, die te pijnlijk voor jezelf zouden zijn om die in bewustzijnstoestand mee te maken.

Ik plan samen met jou een dag en een tijdstip. Mocht het tijdstip dat ik die dag de healing kan geven niet overeenstemmen met jou, dan geef ik bij de start van de healing aan op welk tijdstip jij de healing wilt ontvangen. Energie is namelijk niet gebonden aan tijd of aan ruimte.

Je mag je in volledig vertrouwen overgeven aan de healing, er gebeurt in een healing enkel wat jij aankunt, daar zien de engelen op toe.  Daarnaast voel ik in de energie tot hoever het kan gaan, waarna het altijd stopt of op een andere wijze in een mildere vorm verder gaat.
Ook vraag ik toestemming aan je ziel tijdens de healing als ik voel dat dat nodig is bij een bepaald onderdeel.
Healing kan ontstaan vanuit vertrouwen en veiligheid en dat is wat ik met alle liefde neerzet tijdens het geven van een healing.

Hopelijk zijn al je vragen beantwoord over een afstandshealing.
Mocht er nog een vraag niet beantwoord zijn, dan hoor ik graag van je!

Liefs en tot een volgende blog.
Wendy2 reacties op “The ins and outs van een afstandshealing”

  1. Svenja Kleijnen-Lux

    Een aanrader…!

    Het spraakbericht is echt heel prettig, ik kan het zo vaak beluisteren als ik wil en steeds pik ik weer iets anders op om mee aan de slag te gaan. Prettig stemgeluid en gebruik.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *