Samenwerkingen

Het lichtwerk dat ik mag doen zie ik als een onderdeel van een groter geheel.

Een groter geheel waarin ontzettend veel lichtwerkers, ieder met hun eigen specifieke taak, mensen helpen ontwaken. 

Hieronder deel ik met liefde de websites van deze prachtige lichtwerkers waarmee ik samenwerk.

We hopen op deze manier te bereiken dat mensen, die onze websites bezoeken sneller de weg vinden naar juist die lichtwerker die op dat moment naadloos aansluit bij jouw hulpvraag.

Tevens vullen we elkaar aan en zullen we regelmatig dingen samen organiseren om onze gebundelde krachten uit te dragen.

Sensitieve Vrouw

Marjolein is een lichaamsgerichte lichtwerker.

Ze werkt middels een unieke vorm van cranio-sacraal therapie, waarbij ze jou begeleidt om je lichaam in te gaan en aan te kijken wat je ziel je via je lichaam wilt vertellen.

Er worden hierdoor transformaties in gang gezet en je ziel krijgt ruimte om meer te zakken in je lijf. Zelf is Marjolein enorm sensitief, waardoor ze feilloos kan intunen op waar jij je bevindt tijdens je processen in de sessie en je kan begeleiden. Elke sessie is uniek én een cadeau aan jezelf!

De Helende Reis in de Praktijk

Iets roept jou om thuis te komen.

Marieke Meulenberg, sterk verbonden met alle goddelijke hulp die er voor iedereen is, begeleid je via individuele sessies, bijeenkomsten en diepgaande retreats in binnen-en buitenland op je weg om je te helpen herinneren wie je altijd al was. Ook heeft ze een School voor Lichtwerkers opgericht waarbij ze je begeleidt om krachtige stappen te zetten op jouw unieke Lichtpad!