Ouder(s) - en kind(eren) - eigen Creatie Blessing Circle

Een unieke uitnodiging om samen met je kind(eren) – gezin samen te Zijn en te creëren.

Samen met je kind(eren) of als gezin creëren is helend, verbindend en laat weer alles stromen in jezelf en met elkaar.
Vanuit het niet weten en het niets ontstaan pure en helende creaties.
De Circle is een krachtig symbool, dat staat voor verbinding, eenheid, oneindigheid, heelheid en ook voor vertrouwen en veiligheid.
In de Circle is iedereen gelijk en vallen de alledaagse ‘vormen’ weg.

Tijdens deze speciale Blessing Circle kom jij samen met je kind of je kinderen. Ook is het mogelijk om met het hele gezin te komen als dat zo voelt.
Jullie gaan samen de Circle creëren, waarbij jullie de keuze hebben uit alle materialen die in de schatkast in mijn praktijk aanwezig zijn.

Voordat jullie starten met het creëren van de Circle zullen we een korte afstemming doen, waarbij jullie Ware Zelf wordt geactiveerd.
Vervolgens gaan jullie samen de Circle creëren, jullie zullen naar exact de juiste materialen getrokken worden en jullie handen zullen exact de juiste fysieke en dus energetische Circle creëren.

Dit energetische creatieproces wordt door mij ondersteund middels het intuïtief spelen op de tongue drum.

Als de Circle is gevormd mogen jullie plaatsnemen in de Circle en zullen we meestromen met dat wat wordt aangeraakt.
De Circle zal ons de weg wijzen, zo zal er mogelijk samen muziek worden gemaakt, mogelijk een lied ontstaan of een thema worden aangeraakt dat gedeeld mag worden.

In het pure heldere Lichtveld van jullie Circle zal er ruis worden losgemaakt. Ruis dat jullie Ware Zelf in het dagelijks leven bedekt. We zullen die ruis ontvangen en omarmen, zodat het kan versmelten in het pure Licht dat jullie Zijn.
Dat kan gaan middels woorden die door mij heen spreken, mijn handen die zonder woorden exact de juiste handelingen in de energie doen soms ook gecombineerd met intuïtieve Access Bars aanrakingen en/of via beelden en visualisaties. 
De manier waarop deze ruis wordt losgemaakt en versmelt in het Licht dat we Zijn is precies afgestemd op jullie en op de leeftijd van je/jullie kind(eren).

Deze unieke Blessing Circle wordt gecreëerd in mijn praktijk in Echt.
Leeftijd vanaf 4 jaar.

Ervaringen

Een tijdje geleden had ik een sessie gepland voor mijn zoon van 13 jaar oud en mijzelf. Dit was één van de 1e circles in de praktijk van Wendy, waar we zelf intuïtief de circle mochten opbouwen/aanvullen. We kozen o.a. voorwerpen en kaarten en Wendy begeleidde ons liefdevol door knelpunten heen en ' oplossingen leken uit het niets te verschijnen'. We hebben allebei een positief gevoel aan de avond overgehouden en hebben de tips in ons dagdagelijkse leven verweven. En nog is het e.e.a. In beweging. Dank.
Ouder en kind eigen creatie