Mijn eerste officiële blog :)

Graag wil ik jullie in dit eerste blog kennis laten maken met mijn praktijkruimte. Aangezien de meeste healingen die ik geef afstandshealingen zijn hebben veel mensen mijn praktijkruimte nog nooit gezien.

In mijn praktijkruimte bevinden zich voor mij twee heilige plekken: het mandala vloerkleed, welke een centrale plek heeft in de ruimte en het altaar.

Het mandala vloerkleed voelt voor mij als een krachtige healingsplek. Een plek waar lichtenergie gebundeld is, een centrum van energie. Tijdens een afstandshealing vindt er meestal healing plaats op verschillende plekken in mijn ruimte: op de behandeltafel, op de stoel, op de grond en/of op de mandala. Ik laat mij hierbij leiden en voel en zie waar de energie van de cliënt zich bevindt. Vrijwel iedere healing vindt er in ieder geval een gedeelte van de healing plaats op deze mandala.

In veel healingen die ik geef wordt er gewerkt aan een verbinding met een ander bijvoorbeeld (voor)ouders, kinderen, (ex)partner, familieleden of een ander specifiek persoon of personen. Het zijn verbindingen die gezuiverd en geheeld mogen worden. Ik zie en voel waar de energieën op de mandala zich ten opzichte van elkaar bevinden, hoe de verbinding uitziet, wat deze verbinding ‘doet’ met mijn cliënt en wat er mag helen in deze verbinding. Er wordt altijd geheald vanuit de cliënt. Aangezien de ander geen toestemming voor een healing heeft gegeven wordt er niets individueels geheald bij de ander. Wel wordt er altijd licht en liefde naar deze persoon of personen gestuurd en wordt de intentie neergezet dat de ander hulp mag vragen aan de engelen. Doordat er wordt gewerkt aan de verbinding verandert de energie in die verbinding en dus vaak ook hoe deze mensen op elkaar reageren in het dagelijks leven.

Daarnaast leveren bijvoorbeeld ouders regelmatig een bijdrage aan de healing van hun kind, wat ook meestal gebeurt  op de mandala. Evenals rituelen voor healing waar bijvoorbeeld de indianenenergie regelmatig voor erbij komt. Huishealingen en gezinshealingen vinden ook altijd plaats op deze mandala. Het mandala vloerkleed voelt voor mij als een heilige plek en ik zal er dan ook nooit gewoon overheen lopen.

Daarnaast voelt het altaar dat ik in mijn praktijkruimte heb staan ook als een heilige en krachtige plek. Het altaar is een kast die eerst van mij oma was, waarmee ik een diepe verbinding had. Zij is overleden toen ik 14 jaar was, maar ik voel haar bij me. Ik heb de kast opgeknapt en het is nu het altaar in mijn ruimte. De plek waar de engelenkaarsen staan, waar een briefje ligt met de naam en de geboortedatum van de betreffende cliënt, waar een speciaal kaarsje brandt voor de betreffende cliënt en waar na een healing de kaarten komen te liggen die een rol in de healing hebben gehad.

En één van de sleutels van de kast is de sleutel van waaruit het logo voor mijn praktijkruimte is ontstaan, De Magische Sleutel.

Ik ben dankbaar voor deze bijzondere plekken in mijn ruimte, die zoveel bijdragen aan de healingen.

Hopelijk zijn jullie via dit blog meer vertrouwd geraakt met mijn praktijkruimte en graag tot een volgend blog!

Liefs Wendy

1 reactie op “Mijn eerste officiële blog :)”

 1. Svenja Kleijnen-Lux

  Lieve Wendy
  Wat een prachtige ruimte heb je.
  En… ik ervaar je werkwijze als zeer prettig en op de een of andere manier vertrouwt.
  De aandacht, liefde en zorgvuldigheid waarmee je te werk gaat raakt mij zeer. De manier waarop een ander daglicht op iets kunt laten schijnen is verfrissend en geeft moed.

  Ik voel me verwonderd over wat en hoe je weet te duiden wat er geheeld mag worden en ook de inzichten die je me daarmee geeft.
  Herkenning en erkenning geven een warm en gedragen gevoel. De liefde ik die na de healing om me heen voel is hartverwarmend.

  En dan is er ook nog nazorg. Je doet het echt geweldig Wendy. De overgave, betrokkenheid en liefdevolle vriendelijkheid doen ontzettend goed!

  Liefs Svenja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *