Hoe het werkt

Tijdens een healing verbind ik me met jouw energiesysteem en met jouw Ziel.
Jouw energiesysteem en jouw Ziel communiceren met mij via mijn lijf.
Ik voel in mijn lijf wat in jouw energiesysteem aandacht vraagt en mijn lijf reageert mee op het moment dat er dingen in jouw energiesysteem geheeld worden tijdens je healing.
Daarnaast zie ik via beelden  wat gezien mag worden en via woorden horen wat gehoord mag worden.

Afstandshealing

Ik probeer een afstandshealing zo tastbaar mogelijk voor je te maken. Tijdens het geven van de healing, schrijf ik mee. Mijn handen zijn niet nodig om de healing te geven, ik hoef er enkel te Zijn. Ik voel, zie en hoor wat opgeschreven mag worden.
Na de healing stuur ik je een spraakbericht waarin ik je meeneem in een reis door je healing. Mede hierdoor kun je zelf effectief aan de slag, wat onmisbaar is in je transformatieproces.

Vlak voordat de healing start maak ik de gezuiverde ruimte klaar voor jouw healing.
Ik stem het altaar af op jouw healing en nodig jou uit om naar de ruimte te komen.

Bij het geven van een healing aan een jong kind, een dier of iemand die fysiek geen toestemming kan geven voor een healing, is dit het moment waarop ik vraag of hij/zij een healing wilt ontvangen.

Als het een ‘nee’ is, voel ik dat duidelijk.
Mocht dat zo zijn, dan vraag ik of ik iets anders voor hem of haar kan betekenen.
Mocht dat niet zo zijn, dan bedank ik de Ziel, beëindig de healing en koppel ik dit terug naar de diegene die de healing heeft aangevraagd.

Mag de healing ontvangen worden, dan laat ik het vanaf dit moment in volledig vertrouwen los. Ik weet dat zich precies het juiste zal ontvouwen.

De healing bouwt zich op, gaat naar een kern en vervolgens neemt de energie in de healing weer af.
Als de energie afneemt, dan nadert het einde van de healing, waarna ik mijn dank uitspreek voor deze healing.

Om de healing zo optimaal mogelijk te laten binnenkomen, is het fijn als jij ontspannen op bed of op de bank kunt liggen.
Mogelijk ervaar je dingen als warmte, rillingen, tintelingen, verdriet, angst enz. Je helpt je proces door dit zoveel als voor jou mogelijk is er te laten zijn en het te omarmen.

Ook kan het zijn dat je voelt dat je tijdens de healing in slaap wilt vallen.
Dit mag je laten gebeuren. Vaak wordt dat voor je geregeld op het moment dat er aan diepe blokkades wordt gewerkt, die te pijnlijk voor jezelf zijn om deze in bewustzijnstoestand mee te maken.

Ik plan samen met jou een dag en een tijdstip. Mocht het tijdstip dat ik die dag de healing kan geven niet overeenstemmen met jou, dan geef ik bij de start van de healing aan op welk tijdstip jij de healing wilt ontvangen. Energie is namelijk niet gebonden aan tijd of aan ruimte.

Je mag je in volledig vertrouwen overgeven aan de healing, er gebeurt in een healing enkel wat jij aankunt en wat jouw volgende stap is.

Mocht je nog verdere vragen hebben, dan hoor ik graag van je!

Healing in de natuur

Stel je voor hoe het zou zijn om te versmelten met de Natuur.
Om je pas steeds meer te vertragen, je aandacht steeds meer naar binnen te richten en je voeten steeds meer te verbinden met de Aarde.
In Stilte, in Stilte met Jezelf, in Stilte in de Natuur.
Om met iedere stap los te laten wat je los mag laten, om met iedere stap dieper in verbinding te zijn met  jezelf en met de Aarde.
Steeds meer te vertragen.
Je te laten leiden door mij, om er enkel te hoeven zijn, te mogen zakken in je lijf en te Ontvangen.
De krachten van Moeder Aarde te ontvangen, de helende krachten van de Natuur en haar Wezens.
Om al lopend te laten ontvouwen wat zich mag ontvouwen, je mee te laten voeren in de stroom en te ontvangen wat de Natuur, haar Wezens en de Lichtwereld je wil laten zien.
Misschien een boom die je roept, een veertje dat je iets wilt vertellen, een dier op je pad of een wolkenpartij in de lucht.
Een plek in de Natuur waar je mag gaan zitten of liggen en
waar jij jouw Healing zult ontvangen.
Waar je Ziel zal spreken.
Waar beelden, boodschappen en gevoelens via mij Jou iets willen vertellen.
Waar geheeld zal worden wat geheeld mag worden voor dat moment.
Door de Healing zul je nog dieper zakken in je lijf, versmelten met de Natuur.
Waarna de wandeling vervolgd zal worden en je nog meer open zal staan om te Ontvangen wat de Onzichtbare Wereld je wil laten zien.
En als vanzelf komen we weer bij het startpunt, waardoor de Cirkel weer rond is.
Laat je verassen, laat je betoveren door deze Magische vorm van healen.

Jouw Natuurhealing zal plaatsvinden in het bos vlakbij mijn praktijk.
Met dit bos voel ik mij enorm verbonden, ik kom hier al sinds mijn kindertijd.
Ik heb hier al veel healingen mogen ontvangen, mogen geven en veel lichtwerk mogen doen. Dit is tevens de plek waar ik regelmatig Healing Circles in de natuur geef.

Tijdens je healing in de natuur is het handig dat je wandelschoenen aantrekt en dat je je kleding afstemt op de healing en het weer.
Bij slecht weer heb je de keuze om de healing te verplaatsen naar een ander moment of om een healing in mijn praktijk te ontvangen.

Ook is het handig om een flesje water mee te nemen en eventueel iets waar je op kunt zitten. De healing vindt plaats op een bankje, op de grond, op een boomstam, op een boomstronk of op een steen.  
Het zal precies de juiste plek zijn voor dat moment.

Heb je nog meer vragen?
Voel je dan vrij om contact op te nemen met mij!