Alles is energie. Op het moment dat er verstoringen zijn in een energiesysteem, zal dat hinder geven voor de doorstroming van de energie en zal dat klachten geven op alle mogelijke gebieden.

Tijdens een healing ben ik het kanaal waardoor de energie van de engelen in een energiesysteem stroomt.

Engelen zijn een uiting van pure liefde. Zij vormen een brug tussen hemel en aarde en zetten de energie uit de bron om naar de energie op aarde.

Tijdens een healing wordt er gewerkt aan verstoringen en blokkades, zodat er weer meer balans, rust en ruimte komt in een energiesysteem.

Elk energiesysteem heeft een unieke trilling, een frequentie. Tijdens een healing stem ik me af op die unieke trilling, waardoor de engelenenergie via mij naar het betreffende energiesysteem kan stromen.

Het is daarom niet van belang of ik wel of niet fysiek bij het energiesysteem aanwezig ben. Als ik er niet fysiek bij aanwezig ben, dan noem je dat een afstandshealing.

De beelden, gevoelens en boodschappen die ik doorkrijg, zullen je bewustzijn vergroten. Bij een afstandshealing ontvang je de reading van de healing via een spraakbericht of een mail. Je ontvangt tevens tips en adviezen voor in het dagelijkse leven, waardoor het contact met de engelen automatisch versterkt zal worden.

In mijn praktijk bied ik healingen aan voor jou als volwassene, voor je kind, voor je gezin en voor je huis!

Hieronder volgt een overzicht van de healingen die ik aanbied.

 

Healing voor volwassenen

Engelen, ze zijn er voor je als je ze durft toe te laten in je leven.

Ze zullen met oneindig veel liefde  je pad verlichten en je begeleiden bij je levenslessen. Ze staan te popelen om jou te helpen, ze hebben enkel jouw toestemming nodig!

Tijdens een healing staat jouw hulpvraag centraal.

Ik ben het kanaal waardoor de engelen samenwerken met jouw ziel.

Jouw ziel die zijn beschermlagen wil loslaten, zodat het zijn eigen licht helemaal kan gaan stralen hier op aarde.

Engelen kunnen, met hun hoge trilling, je ziel helpen bij het zetten van de volgende stap. Door de healing wordt er gewerkt aan verstoringen en blokkades in je energiesysteem en kan de energie weer vrijer gaan stromen.

De beelden, gevoelens en boodschappen die ik doorkrijg, zullen je een stapje verder helpen in jouw unieke proces en zullen je bewustzijn vergroten.

Je krijgt tips en adviezen, waarmee je zelf aan de slag kan en waardoor het contact met de engelen versterkt zal worden.

Hieronder staan een aantal vaak voorkomende hulpvragen, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Staat jouw hulpvraag er niet bij?

Neem dan zeker ook contact op met mij en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

*Je loopt vast in je leven.

*Je hebt angsten.

*Je bent gevoelig en ervaart dit als een last in het dagelijks leven.

*Je voelt verstoringen in de verbindingslijn tussen jou en een dierbare.

*Je hebt een negatief zelfbeeld.

Je hebt de keuze of je de healing wilt ontvangen als afstandshealing of in mijn praktijk. 

Healing voor je kind

Engelen, met hun pure liefdesenergie zijn ze er ook voor jouw kind!

Een healing is een perfecte ingang om de blokkades en de verstoringen in het energiesysteem van je kind op te heffen en om de beschermlaagjes rondom de ziel van je kind te laten smelten, zodat het zijn/haar licht helder kan blijven stralen.

Ik ben het kanaal waardoor de engelen samenwerken met de ziel van jouw kind en waardoor hun pure energie in het energiesysteem van jouw kind stroomt. De beelden, gevoelens en boodschappen die ik doorkrijg zullen jullie bewustzijn vergroten. Je krijgt tips en adviezen mee voor je kind, waarmee jullie thuis zelf aan de slag kunnen.

Aangezien ouders en kind sterk verbonden zijn, kan het tijdens een healing van je kind voorkomen dat jullie een energetische bijdrage leveren in de healing. Als tijdens een healing naar voren komt, dat de uitingen van jullie kind zijn opgepakt uit het energiesysteem van één van jullie, dan zal diegene ook uitgenodigd worden om een healing te ondergaan.

Hieronder staan een aantal vaak voorkomende hulpvragen, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Staat de hulpvraag van je kind er niet bij?

Neem dan zeker ook contact op met mij en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

* Je kind zit niet lekker in zijn/haar vel.

* Je kind heeft angsten.

* Je kind heeft een negatief zelfbeeld.

* Je kind heeft problemen in de sociale interactie.

* Je kind is gevoelig en heeft last van de schaduwkanten van gevoelig zijn.

Kinderen met hulpvragen in het autistisch spectrum, alsook kinderen met andere meer specifieke hulpvragen kunnen ook baat hebben bij een healing.

Een individuele healing voor een kind tot en met 12 jaar is altijd een afstandshealing. Vanaf 13 jaar kan gekozen worden tussen een afstandshealing of een healing in mijn praktijk.

Natuurhealing

Meebewegen met het ritme van de natuur zorgt ervoor dat jouw energiesysteem gaat versmelten met de helende krachten van de natuur.

Je zult in een staat van ontspanning en innerlijke rust komen, waardoor je de magische krachten van de natuur zult voelen en het magische in jezelf wordt aangeraakt. De natuur zal je voeden en helen met dat wat op dat moment nodig is.

Tijdens deze healing stem ik me af op jouw hulpvraag. We laten ons in stilte leiden naar de plek in de natuur waar jouw healing mag plaatsvinden. De natuur en de natuurwezens zullen tijdens de healing hun werk doen alsmede de engelenenergie die via mij jouw energiesysteem binnen zal stromen.

De natuurhealing vindt plaats in het bos vlakbij mijn praktijk.

Op dit moment bied ik enkel natuurhealingen aan voor volwassenen.

Natuurhealing

Gezinshealing

Ook voor je gezin staan er talloze engelen klaar om jullie te ondersteunen! Tijdens een gezinshealing staat jullie hulpvraag centraal.

Ik ben het kanaal waardoor de engelenenergie jullie gezinssysteem in zal stromen en zal healen voor wat op dat moment nodig is.

Tevens gebruik ik mijn heldere sprieten en voel wat er nodig is voor het dagelijks leven. Jullie worden tijdens een gezinshealing onder andere als gezin gezuiverd en geaard, verbindingslijntjes tussen de verschillende gezinsleden worden gezuiverd, jullie hebben een gesprek op zielsniveau waardoor zaken worden opgehelderd en jullie worden indien nodig individueel behandeld voor wat nodig is voor jullie als gezin.

Willen jullie nog meer diepgang in een gezinshealing dan bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor een uitgebreide gezinshealing.

De standaard gezinshealing wordt dan uitgebreid met de energie van engelenkaarten en engelensymbolen.

De onderliggende patronen worden hierdoor nog meer helder, er komen nog meer openingen om balans in het systeem te brengen en jullie kunnen na de gezinshealing thuis zelf met de engelenkaarten en symbolen aan de slag.

De beelden, gevoelens en boodschappen die ik doorkrijg zullen jullie bewustzijn vergroten. Jullie ontvangen tips en adviezen voor in het dagelijks leven, waardoor ook het contact met de engelen verstevigd zal worden.

Hieronder staan een aantal vaak voorkomende hulpvragen, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Staat jullie hulpvraag er niet bij?

Neem dan zeker ook contact op met mij en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

* Het ‘loopt’ niet lekker in jullie gezin.

* Er zijn onderling strubbelingen in jullie gezin.

* Jullie weten niet hoe je elkaar kunt bereiken.

* Jullie gezin voelt niet als een eenheid.

* Jullie lopen vast in de opvoeding van jullie kinderen.

* Eén of meerdere gezinsleden hebben extra hulpvragen waardoor het gezinssysteem uit balans raakt.

Een gezinshealing is altijd een afstandshealing.

 

Huishealing

Je huis is een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt, waar je helemaal tot rust kunt komen en je weer kunt opladen.

Mocht dit voor jou niet zo voelen, dan zou het zomaar kunnen dat je huis energetisch belast is.

Een healing van je huis kan een antwoord zijn en kan weer gaan zorgen voor de zuiverheid, ruimte, rust en balans in je huis, waardoor het weer als een fijne leef-/en slaapplek gaat voelen.

Tijdens een huishealing stem ik me op jouw huis. In samenwerking met de engelen zal ik de healing geven. Ik laat mij leiden door hen én mijn heldere sprieten zullen we me ondersteunen tijdens de healing. De mensen die er wonen zal ik zonodig ieder individueel behandelen voor wat nodig is voor dit proces. De beelden, gevoelens en boodschappen die ik ontvang zullen je bewustzijn vergroten en hebben vaak ook een link met de processen waarin je jezelf bevindt. Je ontvangt tips en adviezen waarmee jezelf aan de slag kan.

Hieronder staan een aantal vaak voorkomende hulpvragen, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Staat jouw hulpvraag er niet bij?

Neem dan zeker ook contact op met mij en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

* Je bent niet graag in je huis of een bepaalde ruimte in je huis.

* Je voelt dat je minder geaard bent zodra je je huis instapt of een bepaalde ruimte van je huis.

* Eén of meerdere bewoners hebben slaapproblemen.

Een huishealing is altijd een afstandshealing.