Vele levens heb je in de dualiteit geleefd en was het Ware Zelf bedolven onder het puin en de ruis, ontstaan in die dualiteit.
Je ging je identificeren met rollen en programma’s, waardoor er blokkades en klachten ontstonden en de buitenwereld je die ook weer spiegelde.
Onder de ruis en het puin is je Ware Zelf, je Ware essentie, zuiver, puur en ongeschonden.
Je Ware Zelf is nooit gekwetst, is altijd heel geweest, is altijd puur LiefdesLicht.

Tijdens een Healing wordt je Ware Zelf weer een stapje dieper geactiveerd.
Het puin en de ruis waar op dat moment de tijd rijp voor is dat wordt losgelaten, zichtbaar en voelbaar.
Door het er enkel te laten Zijn in het pure LiefdesLicht van je Ware Zelf, kan het zich ontvouwen en kan versmelten in datzelfde Licht.
En waardoor jouw Ware Zelf weer een stapje dieper herinnert, zichtbaar, voelbaar en belichaamd wordt. 

Energie is niet aan ruimte gebonden. Het is hierdoor mogelijk om ervoor te kiezen om wel of niet fysiek bij het geven van de healing aanwezig te zijn.

Als je bij je healing in mijn praktijk fysiek aanwezig bent, ben ik tijdens de healing zowel healer, vertaler als emotioneel lichaamswerker voor jou.
Je neemt zelf op een actieve wijze deel aan je healing, waardoor de healing meer verdieping krijgt.
Je kunt tussendoor dingen inbrengen en vragen stellen, wat zorgt voor nog meer helderheid, inzicht en bewustwording in je processen.
Samen met jou reis ik mee, wat maakt dat ik exact voel wat er in jouw energiesysteem gebeurt, via beelden zich dat laat zien wat gezien mag worden en ik een heldere vertaler kan zijn en je bedding kan geven.
Daarnaast wordt er, vanuit complete afstemming op jou, precies op de juiste momenten in de healing emotioneel lichaamswerk toegepast dmv uiting geven aan emoties, klanken, bewegen, bewust waarnemen, ademen en aanraking.
Dit alles levert een enorme verdiepende, bekrachtigende en aanvullende bijdrage aan de healing.

Je hebt de mogelijkeheid om de healing op te nemen als geluidsfragment, zodat je thuis de healing meerdere keren kunt beluisteren.

Tijdens een afstandshealing ben je niet fysiek aanwezig. Je ontvangt de healing vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
Ik schrijf het proces mee, waardoor op papier een reading ontstaat van je healing, die je een diep en helend inzicht geeft in je proces en je verder helpt bij de volgende stappen in je dagelijkse leven.
De reading ontvang je in de vorm van een spraakbericht dat je de mogelijkheid geeft om het bericht meerdere keren te beluisteren.

In mijn praktijk kun je een healing boeken voor jou als volwassene, voor je kind, voor je gezin, je dier en voor je huis.

Healing voor jou

Rollen en programma’s waarmee jij je hebt geïdentificeerd kunnen voelen als jij, maar zijn niet werkelijk jij.
Eigenlijk kun je stellen dat alles dat niet als fundament Liefde heeft, gebaseerd is op angst en dus voorkomt uit een rol of programmering in de dualiteit ontstaan en waarvoor een healing dus een perfecte ingang kan zijn.

Daarnaast kan een healing ook een perfecte ingang zijn als er verstoringen zijn in de verbindingslijn tussen jou en een dierbare of als je ervaart dat er dezelfde thema’s spelen in de verbinding tussen jou en jouw kind(eren), die er ook spelen in de verbinding tussen jou en jouw vader en/of jouw moeder.

Je hebt de keuze of je jouw healing wilt ontvangen in mijn praktijk, in de natuur of als afstandshealing.

Healing voor je kind

Een healing is een perfecte ingang om helder te krijgen welke lagen er verborgen liggen onder het gedrag van je kind, om helder te krijgen welke spiegel je kind is voor zijn/haar omgeving, alsook om je kind te ondersteunen om zijn/haar Ware Zelf te kunnen blijven Leven.

Aangezien ouders en kind ontzettend verbonden zijn, is het meestal zo dat jullie tijdens de healing van je kind een energetische bijdrage leveren. Uitingen van een kind worden vaak opgepakt uit het energiesysteem van de ouders. Meestal zijn één of beide ouders aanwezig in mijn praktijk als ik de healing aan je kind geef, zonder dat je (jonge) kind in de praktijk erbij aanwezig hoeft te zijn. Er wordt zo tegelijkertijd bij zowel de ouder(s) als bij je kind geheald. 

Kinderen t/m 13 jaar ontvangen altijd een afstandshealing, behalve als zowel de ouders en ik voelen dat het de bedoeling is dat het kind bij de healing in de praktijk erbij aanwezig is.
Vanaf 13 jaar kan gekozen worden tussen een afstandshealing of een healing in mijn praktijk.

Healing voor je dier

Een healing is een perfecte ingang om helder te krijgen welke lagen er verborgen liggen onder het gedrag van je dier, om helder te krijgen welke spiegel je dier is voor zijn/haar omgeving.

Aangezien verzorger en dier sterk verbonden zijn, kan het tijdens een healing van je dier voorkomen dat jij een energetische bijdrage levert in de healing. Als tijdens een healing naar voren komt, dat de uitingen van je dier zijn opgepakt uit het energiesysteem van jou als verzorg(st)er, dan zul jij ook uitgenodigd worden voor een healing.

Een healing voor een dier is altijd een afstandshealing. Je ontvangt de reading van de healing middels een spraakbericht.

Healing voor je gezin

Tijdens een gezinshealing staat jullie hulpvraag centraal.
Er zal getransformeerd worden waar de tijd rijp voor is dat getransformeerd mag worden.

Er zal zich via beelden, gevoelens en boodschappen tonen wat getoond mag worden en wat jullie bewustzijn zal verruimen.
Ook zal zich laten zien wat de volgende stappen zijn voor het dagelijkse leven.

Een gezinshealing is altijd een afstandshealing. De reading van de healing ontvangen jullie middels een spraakbericht.

Healing voor je huis

Je huis is een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt, waar je helemaal tot rust kunt komen en je weer kunt opladen.
Mocht dit voor jou niet zo voelen, dan zou het zomaar kunnen dat je huis energetisch belast is.

Tijdens een huishealing stem ik me op jouw huis. Er zal precies die energie gaan stromen die nodig is om de energie in jouw huis weer in balans te brengen. De mensen die er wonen worden zonodig individueel behandelt voor wat nodig is voor dit proces. De beelden, gevoelens en boodschappen die ik ontvang zullen je bewustzijn vergroten en zijn een spiegel voor je eigen processen.
Je ontvangt tips en adviezen waarmee jezelf aan de slag kan.

Een huishealing is altijd een afstandshealing. De reading van de healing ontvang middels een spraakbericht.

Healing in de natuur

De mogelijkheid bestaat om je individuele healing te ontvangen in het natuurgebied vlakbij mijn praktijk.
De helende krachten van de natuur zullen een verdiepende en magische bijdrage leveren en je healing. Je zult de diepe connectie voelen met de natuur en Moeder Aarde en voelen dat alles één is.

Ook worden er regelmatig Healing Circles georganiseerd in de natuur, een krachtige en bijzondere manier van jezelf helen in verbinding met anderen!