Alles is Energie en Energie stroomt. Op het moment dat Energie niet stroomt vormen zich blokkades in je energiesysteem waardoor je klachten krijgt en je de verbinding met je Ziel en het Liefdeslicht dat je Bent moeilijker kunt voelen en kunt verankeren op Aarde.
Deze blokkades kunnen zijn ontstaan in andere levens of in dit leven.
Ook kunnen ze energetisch zijn doorgegeven van generatie op generatie via de moederlijn of de vaderlijn.

Tijdens een Healing zal zich precies dat aandienen waar de tijd rijp voor is dat gezien en getransformeerd mag worden. Tevens zal zich precies die energie aandienen die voor jou helpend is bij deze transformatie.
Te denken valt aan de energie van de engelen, Isis, Maria (Magdalena), Yeshua, de Lemurianen, Merlijn, de indianen, de eenhoorns, de feeën, de elfen en de kabouters. Alsook de energie van Glastonbury/Avalon, plekken die je weer terugleiden naar het Heilige in jezelf, het Vrouwelijke, het Goddelijke Liefdeslicht dat jij Bent.
Daaraan verwant ben ik regelmatig kanaal voor de Avalon ELA-energie, de magische energie die de boventoon voerde in Egypte, Lemuria en Atlantis en later ook in Glastonbury/Avalon. Deze energie die ons terug naar huis wilt helpen leiden, thuis in onszelf.

Ik ben het kanaal waardoor deze energie naar jou toe zal stromen, je zal dienen in je proces alsook poortjes in je zal openen, waardoor jezelf ook weer meer toegang verkrijgt tot deze specifieke energie.

In mijn praktijk zet ik regelmatig de Chalice Well essences in, die gemaakt worden in en met ingrediënten van deze mystieke tuinen in Glastonbury.

Energie is niet aan ruimte gebonden. Het is hierdoor mogelijk om ervoor te kiezen om wel of niet fysiek bij het geven van de healing aanwezig te zijn.

Tijdens een afstandshealing ben je niet fysiek aanwezig. Je ontvangt de healing vanuit je eigen vertrouwde omgeving.
Ik schrijf het proces mee, waardoor op papier een reading ontstaat van je healing, die je een diep en helend inzicht geeft in je proces en je verder helpt bij de volgende stappen in je dagelijkse leven.
De beelden, de boodschappen en de gevoelens die ik doorkrijg, alsook de gesprekken die plaatsvinden met bijvoorbeeld je Ziel, je innerlijk kind, de moederlijn en/of de vaderlijn worden vastgelegd.
De reading ontvang je in de vorm van een spraakbericht dat je de mogelijkheid geeft om het bericht meerdere keren te beluisteren.

Als je bij de healing in mijn praktijk fysiek aanwezig bent, ben ik tijdens de healing zowel kanaal als vertaler voor jou en wordt in samenwerking met jou de healing uitgevoerd, waardoor jezelf een groot aandeel hebt in je eigen healing.
Daarnaast is het bij deze vorm ook mogelijk om tijdens je healing dingen in te brengen en verdiepende vragen te stellen, wat vaak zorgt voor nog meer helderheid, inzicht en bewustwording in je processen.

In mijn praktijk kun je een healing boeken voor jou als volwassene, voor je kind, voor je gezin, je dier en voor je huis.

Healing voor jou

Hieronder volgt een kleine greep uit de oneindige hoeveelheid hulpvragen waarop een healing een antwoord kan zijn.
*Je voelt de roep om Thuis te komen in jezelf en om het Liefdeslicht je Bent te gaan neerzetten op Aarde.
*Je voelt dat je een Missie hebt in dit leven.
*Je bent gevoelig en ervaart dit als een last in het dagelijks leven.
*Je loopt vast in je leven op één of meerdere vlakken.
*Je ervaart weinig levensvreugde.
*Je ervaart specifieke vrouwelijke of mannelijke klachten.
*Je vindt het moeilijk om je grenzen te voelen.
*Je hebt angsten.
*Je hebt een negatief zelfbeeld.
*Je ervaart problemen in het omgaan met je emoties.
*Je voelt verstoringen in de verbindingslijn tussen jou en een dierbare.
*Je ervaart dat er dezelfde thema’s spelen in de verbinding tussen jou en jouw kind(eren), die er ook spelen in de verbinding tussen jou en jouw vader en/of jouw moeder.
*Je bevind je in een langdurig ziekteproces (geneeslijk of geneeslijk) of in de laatste fase van je leven en je bent op zoek naar antwoorden op diepere lagen, ondersteuning in het loslatingsproces, het ontladen van je emoties op diepere lagen, zuivering van verbindingen met dierbaren en/of heling van energetische wonden.
Mocht je getrokken worden naar een healing voor een dierbare, maar kan diegene niet meer fysiek toestemming geven, dan voel ik aan het begin van de healing of diegene toestemming geeft of niet.
*Eén van je dierbaren bevindt zich in een langdurig ziekteproces (geneeslijk of ongeneeslijk) of in de laatste fase van zijn/haar leven en jij bent op zoek naar ondersteuning in jouw proces. 

Je hebt de keuze of je de healing wilt ontvangen als afstandshealing of in mijn praktijk.

Healing voor je kind

Een healing is een perfecte ingang om helderheid te krijgen welke lagen er verborgen liggen onder het gedrag van je kind, om helderheid te krijgen over de spiegel die je kind is voor zijn/haar omgeving, alsook om de blokkades in het energiesysteem van je kind op te heffen.

Aangezien ouders en kind sterk verbonden zijn, kan het tijdens een healing van je kind voorkomen dat jullie een energetische bijdrage leveren in de healing. Als tijdens een healing naar voren komt, dat de uitingen van jullie kind zijn opgepakt uit het energiesysteem van één van jullie, dan zal diegene ook uitgenodigd worden voor een healing.

Hieronder volgt een kleine greep uit de oneindige hoeveelheid hulpvragen waarop een healing een antwoord kan zijn.
* Je kind zit niet lekker in zijn/haar vel.
* Je kind heeft angsten.
* Je kind vindt het moeilijk om met emoties om te gaan.
* Je kind heeft een negatief zelfbeeld.
* Je kind voelt zich gauw onzeker.
* Je kind heeft problemen in de sociale interactie.
* Je kind is gevoelig en heeft last van de schaduwkanten van gevoelig zijn.

Kinderen met hulpvragen in het autistisch spectrum, alsook kinderen met
andere meer specifieke hulpvragen kunnen ook baat hebben bij een healing.

Een individuele healing voor een kind tot en met 12 jaar is altijd een afstandshealing.
Vanaf 13 jaar kan gekozen worden tussen een afstandshealing of een healing in mijn praktijk.

 

Healing voor je dier

Een healing is een perfecte ingang om helderheid te krijgen welke lagen er verborgen liggen onder het gedrag van je dier, om helderheid te krijgen over de spiegel die je dier is voor zijn/haar omgeving, alsook om de blokkades in het energiesysteem van je dier op te heffen.

Aangezien verzorger en dier sterk verbonden zijn, kan het tijdens een healing van je dier voorkomen dat jij een energetische bijdrage levert in de healing. Als tijdens een healing naar voren komt, dat de uitingen van je dier zijn opgepakt uit het energiesysteem van jou als verzorg(st)er, dan zul jij ook uitgenodigd worden voor een healing.

Hieronder volgt een kleine greep uit de oneindige hoeveelheid hulpvragen waarop een healing een antwoord kan zijn.
* Je dier zit niet lekker in zijn/haar vel.
* Je dier heeft angsten.
* Je dier schrikt gauw, is schuw of juist te aanwezig.
* Je dier wordt vanuit het niets boos.
* Je dier vertoont ander gedrag dan je gewend bent.
* De verbinding tussen jou en je dier verloopt niet soepel.

Een dierhealing is altijd een afstandshealing. Je ontvangt de reading van de reading ontvangen jullie middels een spraakbericht.

Healing voor je gezin

Tijdens een gezinshealing staat jullie hulpvraag centraal.
Ik ben het kanaal waardoor precies de juiste energie jullie gezinssysteem in zal stromen en dat zal transformeren wat getransformeerd mag worden.
Er zal zich via beelden, gevoelens en boodschappen tonen wat getoond mag worden en wat jullie bewustzijn zal verruimen.
Ook zal zich laten zien wat de volgende stappen zijn voor het dagelijkse leven.

Hieronder volgt een kleine greep uit de oneindige hoeveelheid hulpvragen waarop een healing een antwoord kan zijn. 
* Jullie ervaren dat de thema’s die in jullie gezin spelen, dezelfde thema’s zijn die speelden in het gezin toen jullie zelf kind waren.
* Er zijn onderling strubbelingen in jullie gezin.
* Jullie weten niet hoe je elkaar kunt bereiken.
* Jullie gezin voelt niet als een eenheid.
* Jullie lopen vast in de opvoeding van jullie kinderen.
* Eén of meerdere gezinsleden hebben extra hulpvragen waardoor het
gezinssysteem uit balans raakt.

Om verschillende redenen kan er, ondanks de energetische ondersteuning, toch extra ondersteuning op het aardse vlak nodig zijn. 
Mocht ik vanuit de Lichtwereld doorkrijgen, dat ik ook fysiek in het dagelijks leven iets voor jullie zou kunnen betekenen, dan bestaat daar de mogelijkheid toe. Ik zou jullie dan kunnen begeleiden middels een coachingssessie of een thuisbegeleidingsbezoek.

Een gezinshealing is altijd een afstandshealing. De reading van de healing ontvangen jullie middels een spraakbericht.

Healing voor je huis

Je huis is een plek waar je je veilig en vertrouwd voelt, waar je helemaal tot rust kunt komen en je weer kunt opladen.
Mocht dit voor jou niet zo voelen, dan zou het zomaar kunnen dat je huis energetisch belast is.

Tijdens een huishealing stem ik me op jouw huis. Er zal precies die energie gaan stromen die nodig is om de energie in jouw huis weer in balans te brengen. De mensen die er wonen worden zonodig individueel behandelt voor wat nodig is voor dit proces. De beelden, gevoelens en boodschappen die ik ontvang zullen je bewustzijn vergroten en hebben vaak ook een link met de processen waarin je jezelf bevindt. Je ontvangt tips en adviezen waarmee jezelf aan de slag kan.

Hieronder volgt een kleine greep uit de oneindige hoeveelheid hulpvragen waarop een healing een antwoord kan zijn.
* Je bent niet graag in je huis of een bepaalde ruimte in je huis.
* Je voelt dat je minder goed geaard bent zodra je je huis instapt of een
   bepaalde ruimte van je huis.
* Je voelt je anders in een bepaalde ruimte van het huis.
* Eén of meerdere bewoners hebben slaapproblemen.

Een huishealing is altijd een afstandshealing. De reading van de healing ontvang middels een spraakbericht.

Healing in de natuur

Meebewegen met het ritme van de natuur zorgt ervoor dat jouw energiesysteem gaat versmelten met de helende krachten van de natuur.

Je zult in een staat van ontspanning en innerlijke rust komen, waardoor je de magische krachten van de natuur zult voelen en het magische in jezelf wordt aangeraakt. De natuur zal je voeden en helen met dat wat op dat moment nodig is.

Tijdens deze healing stem ik me af op jouw hulpvraag. We laten ons in stilte leiden naar de plek in de natuur waar jouw healing mag plaatsvinden. De natuur en de natuurwezens zullen tijdens de healing hun werk doen alsmede de engelenenergie die via mij jouw energiesysteem binnen zal stromen.

De natuurhealing vindt plaats in het bos vlakbij mijn praktijk.

Op dit moment bied ik enkel healingen in de natuur enkel aan voor volwassenen.

Ook geef ik regelmatig groepshealingen in de natuur. Als je graag een keer wilt deelnemen, laat het me weten, dan stel ik je persoonlijk op de hoogte wanneer er weer een groepshealing in de natuur plaatsvindt.