Gezinsbegeleiding

Je gezin is een prachtig systeem en een heldere spiegel.

Het is geen toeval dat juist jullie als gezinsleden bij elkaar zijn gekomen.

Jullie zijn verbonden met elkaar en mogen van elkaar ontvangen en aan elkaar geven. Op het moment dat er onbalans is in jullie gezinssysteem, werkt dat door op alle vlakken van het systeem.

Ik werk via de energetische ingang om meer balans in jullie gezin te krijgen. Daardoor zal het aardse stukje, dat wat je in het dagelijks leven ziet, automatisch meebewegen waardoor er meer rust en balans zal komen.

Om verschillende redenen kan er, ondanks de energetische ondersteuning, toch extra ondersteuning op het aardse vlak nodig zijn.

Mocht ik vanuit de engelenwereld doorkrijgen, dat ik ook fysiek in het dagelijks leven, jullie zou mogen begeleiden, dan bestaat daar na overleg de mogelijkheid toe. Ik zou jullie dan kunnen begeleiden middels een coachingssessie of een thuisbegeleidingsbezoek.

Gezinshealingen

Ook voor je gezin staan er talloze engelen klaar om jullie te ondersteunen!

Tijdens een gezinshealing staat jullie hulpvraag centraal.

Ik ben het kanaal waardoor de engelenenergie jullie gezinssysteem in zal stromen en zal healen voor wat op dat moment nodig is.

Tevens gebruik ik mijn heldere sprieten en voel wat er nodig is voor het dagelijks leven. Jullie worden tijdens een gezinshealing onder andere als gezin gezuiverd en geaard, verbindingslijntjes tussen de verschillende gezinsleden worden gezuiverd, jullie hebben een gesprek op zielsniveau waardoor zaken worden opgehelderd en jullie worden indien nodig individueel behandeld voor wat nodig is voor jullie als gezin.

Willen jullie nog meer diepgang in een gezinshealing dan bestaat er de mogelijkheid om te kiezen voor een uitgebreide gezinshealing.

De standaard gezinshealing wordt dan uitgebreid met de energie van engelenkaarten en engelensymbolen.

De onderliggende patronen worden hierdoor nog meer helder, er komen nog meer openingen om balans in het systeem te brengen en jullie kunnen na de gezinshealing thuis zelf met de engelenkaarten en symbolen aan de slag.

De beelden, gevoelens en boodschappen die ik doorkrijg zullen jullie bewustzijn vergroten. Jullie ontvangen tips en adviezen voor in het dagelijks leven, waardoor ook het contact met de engelen verstevigd zal worden.

 Hieronder staan een aantal vaak voorkomende hulpvragen, maar dit is slechts het topje van de ijsberg. Staat jullie hulpvraag er niet bij?

Neem dan zeker ook contact op met mij en dan kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

* Het ‘loopt’ niet lekker in jullie gezin.

* Er zijn onderling strubbelingen in jullie gezin.

* Jullie weten niet hoe je elkaar kunt bereiken.

* Jullie gezin voelt niet als een eenheid.

* Jullie lopen vast in de opvoeding van jullie kinderen.

* Eén of meerdere gezinsleden hebben extra hulpvragen waardoor het gezinssysteem uit balans raakt.

Een gezinshealing is altijd een afstandshealing.