Ervaringen

Wendy is een pure zuivere ziel
Tonnie
Healing voor jou
Wendy brengt, door wie zij is en met haar manier van werken veel inzicht, op een liefdevolle manier!
Corina
Healing voor jou
Wendy gaf woorden aan datgene wat je zelf diep van binnen al wist of voelde maar wat nog niet in je bewustzijn was. Ze gaf ons zo nieuwe inzichten, stelde ons gerust en dacht en voelde met ons mee. Wendy is echt en oprecht. Haar healings waren heel bijzonder en gaven ons veel steun.
Susan
Healing voor jou
Wendy is iemand met een gouden hart. Toen mijn poes erg ziek was, heeft ze haar direct geholpen. Ik zag snel verbetering. Wendy voelt heel veel en kan je precies vertellen wat er energetisch aan de hand is. Het heeft onze poes enorm geholpen en ik ben haar heel erg dankbaar.
Gerdie & Billy
Healing voor je dier
Wendy helpt me via healingen om mijn innerlijk kind te helen en de verbinding met mijn ouders. Het zorgt ervoor dat ik meer verbinding voel met mijn innerlijk kind, zachter ben voor mezelf en bewuster ben van mijn valkuilen en mijn kansen. Het voelt soms alsof ik er een zintuig bij heb gekregen. Ik voel meer en handel meer naar dat gevoel. Ik voel me rustiger en neem meer tijd voor ontspanning. Stapje voor stapje ga ik de goede kant op. Dank je wel Wendy!
Healing voor jou
Het spraakbericht na een afstandshealing is echt heel prettig, ik kan het zo vaak beluisteren als ik wil en steeds pik ik weer iets anders op om mee aan de slag te gaan. Prettig stemgeluid en gebruik.
Healing voor jou
Ben onlangs , via-via in contact gekomen met Wendy. Ze is een heel lief en betrokken persoon, deelt mooie spirituele inzichten en ervaringen. Laatst een hele fijne meditatie/healing/reading in het bos met haar mogen ervaren. Zo mochten er weer wat deurtjes geopend worden.
Angelique
Groepshealing in de natuur
Lieve Wendy Ik ervaar je werkwijze als zeer prettig en op de een of andere manier vertrouwt. De aandacht, liefde en zorgvuldigheid waarmee je te werk gaat raakt mij zeer. De manier waarop je een ander daglicht op iets kunt laten schijnen is verfrissend en geeft moed. Ik voel me verwonderd over wat en hoe je weet te duiden wat er geheeld mag worden en ook de inzichten die je me daarmee geeft. Herkenning en erkenning geven een warm en gedragen gevoel. De liefde ik die na de healing om me heen voel is hartverwarmend. En dan is er ook nog nazorg. Je doet het echt geweldig Wendy. De overgave, betrokkenheid en liefdevolle vriendelijkheid doen ontzettend goed!
Svenja
Healing voor jou
Dankzij Wendy hebben mijn paard en ik op een bijzondere, prettige, mooie en liefdevolle wijze kennis gemaakt met healingen. Mijn paard is hierdoor erg veranderd, zo heeft hij nu bijvoorbeeld meer controle en besef over zijn voeten en ging de bult op zijn zonnevlecht weg. Ik luister nog wel eens naar het spraakbericht dat ik ontving na zijn afstandshealing, iedere keer hoor en leer ik weer meer over mijn paard waardoor onze communicatie kan groeien. Zelf heb ik een healing in de praktijk bij Wendy gehad. Ik vond het best spannend, maar de rust in de ruimte alsook de uitleg van Wendy gaven me meer kalmte. De healing was bijzonder en prachtig waarbij ik bijzondere sensaties in mijn lijf heb gevoeld en beelden heb gezien! Wendy heeft een hele prettige stem, geeft je een fijn gevoel, voelde goed aan wat ik prettig vond, nam echt de tijd voor me en ik kon zoveel vragen stellen als ik maar wilde. Behalve een healing heb ik ook een fijn gesprek gehad en druppeltjes op gevoel uitgekozen. De beschrijving van de druppels paste bizar goed bij de healing. Een lange periode na de healing hebben deze druppels me dan ook ontzettend geholpen bij mijn ontwikkeling. Ik kan nu dichter bij mezelf blijven en heb meer rust in mezelf. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste healing bij Wendy voor mij en mijn paard.
Marlies & Hype
Healing voor je dier
Als je huis niet je thuis voelt... Begin 2016 betrokken mijn man en ik ons huis samen met onze twee dochters. Na een tijdje merkte ik dat ik in bepaalde delen van het huis niet meer graag wilde zijn. Voor mij waren dat de zithoek, onze slaapkamer en de badkamer. Ik grapte altijd tegen mijn man dat ons huis mij weg wilde hebben. Maar eigenlijk vond ik dat zelf geen grapje. Meerdere malen heb ik geprobeerd de energie in onze slaapkamer te veranderen, maar steeds was dat niet iets blijvends. In 2017 werd onze zoon geboren in onze slaapkamer. De energie in deze kamer is daardoor voor zeker een jaar veranderd. Daarna voelde ik weer dat onprettige gevoel. Totdat Wendy aangaf dat ze ons huis zou kunnen reinigen en healen. Dat wilde ik maar al te graag. Wat een wereld van verschil. Wendy deed een healing op afstand. De dag dat ze dat zou doen, was ik gewoon op mijn werk. Toen ik na het werk naar huis reed, voelde ik me steeds opgewekter en warmer worden bij elke kilometer dat ik dichter bij huis kwam. Eenmaal thuis voelde ik het effect van de healing. Onze kamer, woonkamer en badkamer voelen weer aan als thuis. Het voelde alsof er net grondig was schoongemaakt. In feite was dat ook zo, maar dan op energetisch vlak. Inmiddels zijn we alweer een aantal weken verder en ik ben weer graag in huis, ik heb meer energie, ik slaap beter. Wendy kreeg bij de healing nog een mooie boodschap door voor mij en die ben ik voor mezelf helder aan het krijgen. Ik ben weer thuis en voel me weer verbonden met deze plek.
Healing van je huis
Wendy heeft mij op mijn vraag een afstandshealing gegeven. Ik heb tijdens deze sessie (terwijl ik thuis was) heel veel mogen voelen. Na de sessie ontving ik een engelenkaart en een engelensymboolkaart. Bovendien ontving ik een spraakbericht waarin ze me uitleg gaf over wat ze tijdens de sessie met mij heeft ervaren en wat er heeft plaatsgevonden. Bij het luisteren van het bericht voelde ik mij heel veilig, ondanks de hele diepe persoonlijke boodschap. Wendy spreekt vanuit haar hart als eerlijke boodschapper zonder oordeel uit wat op dat moment actueel is voor mij. Met een enorm respect en zorgvuldig gekozen woorden laat ik deze boodschap op mij inwerken. Het voelt heel goed. Nog tot weken erna voel ik ook de engelenenergie om mij heen als ik contact wil maken. Dit is voor mij een redelijk nieuwe ervaring maar verrijkt meteen mijn leven. Als hooggevoelig persoon neem ik heel veel waar en de aanwezigheid van beschermengelen voelt als een positieve aanvulling op mijn leven. Ik weet zeker dat ik Wendy nog vaker zal benaderen bij vragen! Dank je wel voor al je hulp.
Healing voor jou
Toeval bestaat niet: ineens op Facebook een melding van ‘’De Magische Sleutel". Daar had ik nog niet eerder van gehoord. Een engelenkaart zorgde ervoor dat ik nu veelvuldig kontakt heb met Wendy. Inmiddels al 2 healingen op afstand mogen ontvangen. En het werkt!! Zo bijzonder om te ervaren dat de engelen bij me zijn. Wendy heeft me uitgelegd hoe ik erachter kan komen en waar ik op moet letten. Ik vind regelmatig veren en zie vaak eenzelfde getal. Ik kan tegen de engelen praten en vragen stellen. Dit alles geeft me rust en handreikingen om verder te kunnen. Hoewel het vaak heel moeilijk is. En ik zo graag wil dat alles snel verandert. Gelukkig kan ik ,als het nodig is, Wendy om raad vragen. En dan krijg ik zo snel antwoord. Lieve Wendy, dank dat jij in mijn leven bent gekomen.
Healing voor jou
Tijdens een zeer diep dal in ons gezinsleven heeft Wendy ons met veel liefde en geduld begeleid. Haar betrokkenheid was steunend en voelbaar. De verbinding met de engelenwereld was/is een houvast geweest. De vertaling in het dagelijks leven wordt met veel passie en begrip door Wendy doorgegeven. We zijn haar enorm dankbaar.
Healing voor je gezin
Het werk van Wendy in haar praktijk De Magische Sleutel wil ik van harte aanbevelen. Ik werk als (energetisch) coach en ben zeer onder de indruk van de prachtige liefdevolle diepe werking van de healings. Het was voor ons redelijk nieuw omdat ik nooit gewerkt heb met engelen (-energie). Mijn gezin in crisis, heeft heel veel baat gehad bij de gezinshealing. Veel spanning en oud zeer is opgelost, er is weer ruimte voor positieve veranderingen. Voor ons als gezin was het ideaal dat Wendy op afstand kan werken, samen met de engelen krachten (helende krachten uit het universum). Ik heb de gezinsleden gevraagd om toe te stemmen met de healing maar hoefde hen niet te overtuigen of mee te nemen naar een locatie. Het is in die zin heel laagdrempelig. We hebben Wendy ervaren als respectvol, zorgvuldig, en liefdevol. De audio boodschap geeft veel informatie over de healing die er is geweest, maakt veel begrijpelijk en ze had wat concrete tips die direct uit de healing voortkwamen. De individuele afstands healings waarvoor we daarna hebben gekozen, hebben net zo zeer diepe effecten gehad. Het ene gezinslid heeft het anders ervaren dan het andere gezinslid; wat begrijpelijk is omdat ieder ontvangt wat die op dat moment nodig heeft en een ieder ervaart een energetische behandeling anders. Zeer dankbaar ben ik voor de inzet voor ons kind. Een zo effectieve diepgaande ‘behandeling’ had ik niet op een andere manier voor hem kunnen realiseren. Grote helderheid is ontstaan over wat er precies met hem aan de hand is (welk diep trauma aanwezig was) en gelijktijdig vindt er in een paar stapjes duidelijk heling plaats. Mijn relatie met mijn kind is duizend keer verbeterd, dit kan jammer genoeg niet gebeuren via opvoedingstechnieken of door je best te doen als ouder. Onze harten zijn bevrijd van blokkades, hij kan mijn liefde ontvangen. Zijn gedrag in het dagelijks leven verandert geleidelijk ten positieve, mijn zorgen over hem zijn veranderd in positieve hoop en vertrouwen.
Gezinshealing, healing voor jou, healing voor je kind