Ervaringen

Ik heb het gevoel dat Wendy me volledig begrijpt en voel me bij haar op mijn gemak. Ze schept tijdens de healing een fijne en veilige omgeving waar ik alles durf te zeggen en voelen. Ik heb mezelf beter leren begrijpen en voel dat de healingen doorwerken in mijn dagelijks leven. Iedere sessie geeft me meer inzichten en vertrouwen waardoor ik het gevoel heb echt op mijn pad te zijn gekomen en ook steeds meer in verbinding ben komen te staan met mijn gevoel. Ik ben heel dankbaar voor Wendy en de prachtige liefdevolle sessies.
Healing voor jou
Wendy gaf woorden aan datgene wat je zelf diep van binnen al wist of voelde maar wat nog niet in je bewustzijn was. Ze gaf ons zo nieuwe inzichten, stelde ons gerust en dacht en voelde met ons mee. Wendy is echt en oprecht. Haar healings waren heel bijzonder en gaven ons veel steun.
Susan
Healing voor jou
Wendy is iemand met een gouden hart. Toen mijn poes erg ziek was, heeft ze haar direct geholpen. Ik zag snel verbetering. Wendy voelt heel veel en kan je precies vertellen wat er energetisch aan de hand is. Het heeft onze poes enorm geholpen en ik ben haar heel erg dankbaar.
Gerdie & Billy
Healing voor je dier
Het spraakbericht na een afstandshealing is echt heel prettig, ik kan het zo vaak beluisteren als ik wil en steeds pik ik weer iets anders op om mee aan de slag te gaan. Prettig stemgeluid en gebruik.
Healing voor jou
Wendy brengt, door wie zij is en met haar manier van werken veel inzicht, op een liefdevolle manier!
Corina
Healing voor jou
Tijdens een zeer diep dal in ons gezinsleven heeft Wendy ons met veel liefde en geduld begeleid. Haar betrokkenheid was steunend en voelbaar. De verbinding met de engelenwereld was/is een houvast geweest. De vertaling in het dagelijks leven wordt met veel passie en begrip door Wendy doorgegeven. We zijn haar enorm dankbaar.
Healing voor je gezin
Lieve Wendy Ik ervaar je werkwijze als zeer prettig en op de een of andere manier vertrouwt. De aandacht, liefde en zorgvuldigheid waarmee je te werk gaat raakt mij zeer. De manier waarop je een ander daglicht op iets kunt laten schijnen is verfrissend en geeft moed. Ik voel me verwonderd over wat en hoe je weet te duiden wat er geheeld mag worden en ook de inzichten die je me daarmee geeft. Herkenning en erkenning geven een warm en gedragen gevoel. De liefde ik die na de healing om me heen voel is hartverwarmend. En dan is er ook nog nazorg. Je doet het echt geweldig Wendy. De overgave, betrokkenheid en liefdevolle vriendelijkheid doen ontzettend goed!
Svenja
Healing voor jou
Lieve Wendy, We zijn dankbaar dat jij in ons midden was om samen met ons onze dierbare te begeleiden in zijn laatste levensfase. Het was helpend dat jij op een ‘andere’ manier in verbinding stond met onze dierbare wat zorgde voor veel verheldering en heling. Het was wonderbaarlijk en bijzonder om te zien en te voelen hoe het overgaan van het aardse naar het hemelse kan zijn. Natuurlijk waren er ook pijnlijke en moeilijke momenten, het was verzachtend dat je er dan ook voor ons was. Bedankt lieve Wendy.
Dankzij Wendy hebben mijn paard en ik op een bijzondere, prettige, mooie en liefdevolle wijze kennis gemaakt met healingen. Mijn paard is hierdoor erg veranderd, zo heeft hij nu bijvoorbeeld meer controle en besef over zijn voeten en ging de bult op zijn zonnevlecht weg. Ik luister nog wel eens naar het spraakbericht dat ik ontving na zijn afstandshealing, iedere keer hoor en leer ik weer meer over mijn paard waardoor onze communicatie kan groeien. Zelf heb ik een healing in de praktijk bij Wendy gehad. Ik vond het best spannend, maar de rust in de ruimte alsook de uitleg van Wendy gaven me meer kalmte. De healing was bijzonder en prachtig waarbij ik bijzondere sensaties in mijn lijf heb gevoeld en beelden heb gezien! Wendy heeft een hele prettige stem, geeft je een fijn gevoel, voelde goed aan wat ik prettig vond, nam echt de tijd voor me en ik kon zoveel vragen stellen als ik maar wilde. Behalve een healing heb ik ook een fijn gesprek gehad en druppeltjes op gevoel uitgekozen. De beschrijving van de druppels paste bizar goed bij de healing. Een lange periode na de healing hebben deze druppels me dan ook ontzettend geholpen bij mijn ontwikkeling. Ik kan nu dichter bij mezelf blijven en heb meer rust in mezelf. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste healing bij Wendy voor mij en mijn paard.
Marlies & Hype
Healing voor je dier
Wendy heeft mijn paard een healing op afstand gegeven, en het resultaat was boven verwachting bijzonder! Ik wilde een healing voor haar omdat mijn eigen healing zo fijn was geweest en veel in gang had gezet, dit gunde ik haar ook. Wendy wist in de feedback mijn paard haarzuiver te omschrijven, alsof ze haar al jaren kende. Het verbaasde me hoe kloppend de omschrijving van haar was aangezien Wendy mijn paard nog nooit had gezien en ik nauwelijks iets over haar had gedeeld vooraf aan de healing. Wat me het meest is bijgebleven is hoe ze reageerde toen de healing binnenkwam. Ze heeft ongeveer 45 minuten lang ongeroerd in haar stal gestaan. Het was heel bijzonder en mooi om te zien hoe ze de healing helemaal liet binnenkomen. De dagen na de healing was ze rustiger, meer op haar gemak en beter geaard in haar lijf. Ik ben Wendy ontzettend dankbaar dat ze mijn dierbaarste ‘bezit’ heeft geholpen op een manier die ik zelf niet kan. Ik zou het iedere dierenbezitter van harte aanbevelen.
Nadieh & Jade
Healing voor je dier
Als je huis niet je thuis voelt... Begin 2016 betrokken mijn man en ik ons huis samen met onze twee dochters. Na een tijdje merkte ik dat ik in bepaalde delen van het huis niet meer graag wilde zijn. Voor mij waren dat de zithoek, onze slaapkamer en de badkamer. Ik grapte altijd tegen mijn man dat ons huis mij weg wilde hebben. Maar eigenlijk vond ik dat zelf geen grapje. Meerdere malen heb ik geprobeerd de energie in onze slaapkamer te veranderen, maar steeds was dat niet iets blijvends. In 2017 werd onze zoon geboren in onze slaapkamer. De energie in deze kamer is daardoor voor zeker een jaar veranderd. Daarna voelde ik weer dat onprettige gevoel. Totdat Wendy aangaf dat ze ons huis zou kunnen reinigen en healen. Dat wilde ik maar al te graag. Wat een wereld van verschil. Wendy deed een healing op afstand. De dag dat ze dat zou doen, was ik gewoon op mijn werk. Toen ik na het werk naar huis reed, voelde ik me steeds opgewekter en warmer worden bij elke kilometer dat ik dichter bij huis kwam. Eenmaal thuis voelde ik het effect van de healing. Onze kamer, woonkamer en badkamer voelen weer aan als thuis. Het voelde alsof er net grondig was schoongemaakt. In feite was dat ook zo, maar dan op energetisch vlak. Inmiddels zijn we alweer een aantal weken verder en ik ben weer graag in huis, ik heb meer energie, ik slaap beter. Wendy kreeg bij de healing nog een mooie boodschap door voor mij en die ben ik voor mezelf helder aan het krijgen. Ik ben weer thuis en voel me weer verbonden met deze plek.
Healing van je huis