Ervaringen

Ik heb het gevoel dat Wendy me volledig begrijpt en voel me bij haar op mijn gemak. Ze schept tijdens de healing een fijne en veilige omgeving waar ik alles durf te zeggen en voelen. Ik heb mezelf beter leren begrijpen en voel dat de healingen doorwerken in mijn dagelijks leven. Iedere sessie geeft me meer inzichten en vertrouwen waardoor ik het gevoel heb echt op mijn pad te zijn gekomen en ook steeds meer in verbinding ben komen te staan met mijn gevoel. Ik ben heel dankbaar voor Wendy en de prachtige liefdevolle sessies.
Healing voor jou
Wendy gaf woorden aan datgene wat je zelf diep van binnen al wist of voelde maar wat nog niet in je bewustzijn was. Ze gaf ons zo nieuwe inzichten, stelde ons gerust en dacht en voelde met ons mee. Wendy is echt en oprecht. Haar healings waren heel bijzonder en gaven ons veel steun.
Susan
Healing voor jou
Wendy is iemand met een gouden hart. Toen mijn poes erg ziek was, heeft ze haar direct geholpen. Ik zag snel verbetering. Wendy voelt heel veel en kan je precies vertellen wat er energetisch aan de hand is. Het heeft onze poes enorm geholpen en ik ben haar heel erg dankbaar.
Gerdie & Billy
Healing voor je dier
Het spraakbericht na een afstandshealing is echt heel prettig, ik kan het zo vaak beluisteren als ik wil en steeds pik ik weer iets anders op om mee aan de slag te gaan. Prettig stemgeluid en gebruik.
Healing voor jou
Wendy brengt, door wie zij is en met haar manier van werken veel inzicht, op een liefdevolle manier!
Corina
Healing voor jou
Tijdens een zeer diep dal in ons gezinsleven heeft Wendy ons met veel liefde en geduld begeleid. Haar betrokkenheid was steunend en voelbaar. De verbinding met de engelenwereld was/is een houvast geweest. De vertaling in het dagelijks leven wordt met veel passie en begrip door Wendy doorgegeven. We zijn haar enorm dankbaar.
Healing voor je gezin
Lieve Wendy Ik ervaar je werkwijze als zeer prettig en op de een of andere manier vertrouwt. De aandacht, liefde en zorgvuldigheid waarmee je te werk gaat raakt mij zeer. De manier waarop je een ander daglicht op iets kunt laten schijnen is verfrissend en geeft moed. Ik voel me verwonderd over wat en hoe je weet te duiden wat er geheeld mag worden en ook de inzichten die je me daarmee geeft. Herkenning en erkenning geven een warm en gedragen gevoel. De liefde ik die na de healing om me heen voel is hartverwarmend. En dan is er ook nog nazorg. Je doet het echt geweldig Wendy. De overgave, betrokkenheid en liefdevolle vriendelijkheid doen ontzettend goed!
Svenja
Healing voor jou
Lieve Wendy, We zijn dankbaar dat jij in ons midden was om samen met ons onze dierbare te begeleiden in zijn laatste levensfase. Het was helpend dat jij op een ‘andere’ manier in verbinding stond met onze dierbare wat zorgde voor veel verheldering en heling. Het was wonderbaarlijk en bijzonder om te zien en te voelen hoe het overgaan van het aardse naar het hemelse kan zijn. Natuurlijk waren er ook pijnlijke en moeilijke momenten, het was verzachtend dat je er dan ook voor ons was. Bedankt lieve Wendy.
Dankzij Wendy hebben mijn paard en ik op een bijzondere, prettige, mooie en liefdevolle wijze kennis gemaakt met healingen. Mijn paard is hierdoor erg veranderd, zo heeft hij nu bijvoorbeeld meer controle en besef over zijn voeten en ging de bult op zijn zonnevlecht weg. Ik luister nog wel eens naar het spraakbericht dat ik ontving na zijn afstandshealing, iedere keer hoor en leer ik weer meer over mijn paard waardoor onze communicatie kan groeien. Zelf heb ik een healing in de praktijk bij Wendy gehad. Ik vond het best spannend, maar de rust in de ruimte alsook de uitleg van Wendy gaven me meer kalmte. De healing was bijzonder en prachtig waarbij ik bijzondere sensaties in mijn lijf heb gevoeld en beelden heb gezien! Wendy heeft een hele prettige stem, geeft je een fijn gevoel, voelde goed aan wat ik prettig vond, nam echt de tijd voor me en ik kon zoveel vragen stellen als ik maar wilde. Behalve een healing heb ik ook een fijn gesprek gehad en druppeltjes op gevoel uitgekozen. De beschrijving van de druppels paste bizar goed bij de healing. Een lange periode na de healing hebben deze druppels me dan ook ontzettend geholpen bij mijn ontwikkeling. Ik kan nu dichter bij mezelf blijven en heb meer rust in mezelf. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste healing bij Wendy voor mij en mijn paard.
Marlies & Hype
Healing voor je dier
Wendy heeft mijn paard een healing op afstand gegeven, en het resultaat was boven verwachting bijzonder! Ik wilde een healing voor haar omdat mijn eigen healing zo fijn was geweest en veel in gang had gezet, dit gunde ik haar ook. Wendy wist in de feedback mijn paard haarzuiver te omschrijven, alsof ze haar al jaren kende. Het verbaasde me hoe kloppend de omschrijving van haar was aangezien Wendy mijn paard nog nooit had gezien en ik nauwelijks iets over haar had gedeeld vooraf aan de healing. Wat me het meest is bijgebleven is hoe ze reageerde toen de healing binnenkwam. Ze heeft ongeveer 45 minuten lang ongeroerd in haar stal gestaan. Het was heel bijzonder en mooi om te zien hoe ze de healing helemaal liet binnenkomen. De dagen na de healing was ze rustiger, meer op haar gemak en beter geaard in haar lijf. Ik ben Wendy ontzettend dankbaar dat ze mijn dierbaarste ‘bezit’ heeft geholpen op een manier die ik zelf niet kan. Ik zou het iedere dierenbezitter van harte aanbevelen.
Nadieh & Jade
Healing voor je dier
Als je huis niet je thuis voelt... Begin 2016 betrokken mijn man en ik ons huis samen met onze twee dochters. Na een tijdje merkte ik dat ik in bepaalde delen van het huis niet meer graag wilde zijn. Voor mij waren dat de zithoek, onze slaapkamer en de badkamer. Ik grapte altijd tegen mijn man dat ons huis mij weg wilde hebben. Maar eigenlijk vond ik dat zelf geen grapje. Meerdere malen heb ik geprobeerd de energie in onze slaapkamer te veranderen, maar steeds was dat niet iets blijvends. In 2017 werd onze zoon geboren in onze slaapkamer. De energie in deze kamer is daardoor voor zeker een jaar veranderd. Daarna voelde ik weer dat onprettige gevoel. Totdat Wendy aangaf dat ze ons huis zou kunnen reinigen en healen. Dat wilde ik maar al te graag. Wat een wereld van verschil. Wendy deed een healing op afstand. De dag dat ze dat zou doen, was ik gewoon op mijn werk. Toen ik na het werk naar huis reed, voelde ik me steeds opgewekter en warmer worden bij elke kilometer dat ik dichter bij huis kwam. Eenmaal thuis voelde ik het effect van de healing. Onze kamer, woonkamer en badkamer voelen weer aan als thuis. Het voelde alsof er net grondig was schoongemaakt. In feite was dat ook zo, maar dan op energetisch vlak. Inmiddels zijn we alweer een aantal weken verder en ik ben weer graag in huis, ik heb meer energie, ik slaap beter. Wendy kreeg bij de healing nog een mooie boodschap door voor mij en die ben ik voor mezelf helder aan het krijgen. Ik ben weer thuis en voel me weer verbonden met deze plek.
Healing van je huis
Ik ben eerder wel vaker bij een sound healing geweest, een volle maanavond of jaarfeesten en heb dit vaak als prettig ervaren. Zo stuitte ik ook op de groepshealingen van Wendy, die nu inmiddels blessing circle heten en de naam alle eer aan doen! Wat me opvalt is dat de samenstelling steeds anders is, net als het thema en soms de locatie. Wat ik wel altijd meteen ervaar is veiligheid, vertrouwdheid. Dat betekent niet dat ik altijd mijn hoofd kan uitschakelen, maar hoe fijn is het dat ik al delen van de avond flink kan zakken en ervaren. Soms kan ik woorden geven aan wat gebeurt of wat ik ervaar en anderen keren schieten woorden tekort. Ook de ervaringen variëren en zijn zeker niet altijd rooskleurig, maar dat is ook proceswerk. Het mag er zijn, het hoort er zelfs te zijn, want zo worden we weer uitgenodigd andere processen te doorgaan. Vaak is het ook luchtig en met humor. En dat is een hele fijne bevestiging. Dat het niet een ellenlang en zwaar proces hoeft te zijn. Vaak voel je al dagen van te voren iets gebeuren, waar ik op dat moment vaak niet de vinger op kan leggen, maar op de avond van de circle zelf valt de puzzel op zijn plek, beantwoordt iemand onbewust mijn vraag of beschrijft iemand een situatie die ik in die dagen soortgelijk mee hebt gemaakt of in de dagen er na ga ervaren. Heel bijzonder de contacten die ontstaan en de (h) erkenning in elkaar. Onlangs heb ik een avond bijgewoond wat een cocreatie was tussen Wendy en Steven. Dit leek niet op soundhealingen die ik tot dusverre had meegemaakt. Op een speelse, natuurlijke wijze werd de muziek intuïtief afgewisseld met teksten en opdrachten door Wendy. Het was een heel fijne ervaring 🙂
Michelle
Blessing Circles in groepsverband
Lieve Wendy! Nogmaals zoveel dank voor de zo mooie avond... Ik heb zo ontzettend genoten.. Zo bijzonder de meteen gevoelde veiligheid, de eenheid, het licht wat je uitstraalt. Het licht van allemaal...dat het zo mooi mocht stromen en de hele bijzondere plek. Het heeft me diep ontroerd en geraakt. Een hele dikke knuffel voor jou en Danny wat een prachtige aanvulling zijn jullie met z'n tweeën... 💜💜💜 Jette
Healing Circle in Brunssum
Dank je wel lieve Wendy. Het was een kado om te mogen ervaren dat ik enkel mijn energie hoef te belichamen. Ik hoef niet weg te gaan, en ook niet uit te reiken. De echte kracht zit precies in mijn midden. En van daaruit kan ik geven zonder wat kwijt te raken en is de bron oneindig. En van daaruit kan het ook zuiver worden ontvangen. Hele mooie les. Heel fijn. Dank!
Healing Circle in Brunssum
Namens mij en Jon bedankt voor de geweldige avond. Wat ik voelde tijdens de meditatie en na het uitspreken van mijn ervaring was bijna niet te bevatten en gewoon een bliss gevoel. Ik werd één met de aarde..de aarde droeg mij..omarmde mij. En ik kon communiceren met de bomen..aarde..water..lucht..vuur Alles was één..en er was geen begrenzing. Ik heb dat gevoel nog. En hoop of door meer in de natuur te zijn dat ik dit kan leren aanhouden. Ik heb Jon in zijn element gezien en gehoord! Het vuur ..buiten zijn..hij leefde op en gebruikte zijn stem meer. Ook dat vond ik geweldig. Zo mooi met onbekende mensen 1 te zijn. 🤍
Sandra en Jon
Healing Circle in de natuur
De inloopavond bleek voor mij inderdaad magisch. Niet alleen door wat er onder begeleiding van Wendy gebeurde, maar het was de hele setting die mij raakte. De magische krachtplek in het bos toonde zich wonderlijk genoeg als een krachtige leeuwenpoort. De vrije inloop zorgde voor een speelse ongedwongenheid waarin jong en oud bij elkaar kwamen en in energie verbonden waren. Ieder deed zijn ding en het voegde zich prachtig samen. Wendy gaf iedereen de persoonlijke aandacht en tijd die nodig was en nu en dan werden processen ondersteund door anderen die zich daartoe geroepen voelden. Alles vloeide op een natuurlijke manier in elkaar. De begeleiding van Wendy voelde vanaf het eerste gesprekje wonderbaarlijk. Ze staat de hele tijd 'aan', is invoelend en verbonden. Er kwamen al meteen mooie inzichten. Dat kreeg een vervolg toen ze mij door 'de Leeuwenpoort' begeleidde. Vanaf daar leidde Wendy mij verder naar een volgende plek waarvan ze voelde dat er nog iets mocht gebeuren. Dat was inderdaad het geval. Er gebeurden magische dingen en ik voelde mij één met de liefdevolle energie van Maria Magdalena. Er is veel losgekomen en geheeld, ik heb nieuwe inzichten, verrassende tips en nieuwe inspiratie gekregen. Deze bijeenkomst voelde voor mij als een stukje Nieuwe Aarde. Dankjewel Wendy en iedereen die er was!
Nelie
Magische Inloopavond
31 maart heb ik mezelf weer eens een prachtig cadeau gegeven. Aanwezig zijn bij Steven en Wendy. Na een langere onstuimige periode, een moment van even helemaal niets moeten en bij mezelf landen-thuiskomen. Mezelf even helemaal terugtrekken in Mijn cocon. Zorgen voor mezelf, niet voor de andere mensen of sociaal wenselijk zijn want iedereen mag zich even terugtrekken in zijn eigen cocon met je voelsprieten naar binnen. Het is voor mij echt een moment met alle aandacht voor jezelf genieten. Ik krijg ook niet mee wat er allemaal gebeurt bij de rest. Ik observeer het, ben trots op ze en geniet daarvan vanuit mijn coconnetje. Afgelopen Circle heb ik veel tools ontdekt en mogen ervaren hoe ik helemaal bij mijn echte zelf kan komen.  Ook waren er veel lachmomenten, omdat ik weer een ikje tegenkwam, of kwam iemand anders er weer eentje tegen. Vanuit Liefde en met een lach genoten we ervan. Het was heel fijn hoe Wendy af en toe even aan iedereen persoonlijk vroeg het ging en of je wat wilde delen. Dit maakt voor mij de drempel lager om te gaan delen. De gesprekken die dan ontstaan zijn zo mooi, liefdevol, open en puur!  Niets sociaal wenselijks of vooroordelen! Gewoon jezelf, ieder op z'n eigen manier in zijn eigen proces en cocon. Afgelopen keer hebben we zo'n leuke dingen gedaan! Een meditatie, een edelsteen ontvangen en geven. En tussendoor is er thee en gaat er af en toe wat lekkers rond.  En wat jij wil mag je helemaal zelf beslissen en dat is helemaal goed. Voor mij was deze avond genieten en thuiskomen bij mezelf. De dagen hierna kwam weer van alles los en waren erg emotioneel. Soms is dit ook andersom dan is de Circle heel emotioneel. En dat is heerlijk in de liefdevolle omgeving van Wendy. En kletsen met de andere mensen, dat kan maar moet niet. Heerlijk om een keer niet sociaal wenselijk een gesprek te starten, maar gewoon wel wanneer het goed voelt en jij er zin in hebt :)! De muziek van Steven, die is Magisch!! Daar zijn geen woorden voor die mag je voelen en dat zal je zeker voelen :)))!! Ik heb genoten afgelopen keer in mijn lekker warme sokken, fluffy huistrui en lekker groot geel deken, waar ik me helemaal mee kon omhullen op een heerlijk kussen in de Circle bij Wendy en Steven Veel liefs Marlies
Marlies
Blessing Circle Special in groepsverband Co-creatie met Steven
Het deelnemen aan een groepscircle is steeds weer een bijzondere ervaring. Ik heb voor het eerst meegedaan aan een samenkomst in de natuur, iets dat ik iedereen zou kunnen aanraden. Ik vond het spannend om mee te doen en het hielp me dat er een goede vriendin met me meeging. Het lichte van de zomer en het aardse van de avond, maakte dat er een intense en tegelijkertijd open sfeer heerste. Hoewel ik het spannend vond, voelde alles ook intenser en het stelde me gerust dat er meerdere keren werd verteld dat alles oke is. Er was, ondanks de grote groep, geen enkele groepsdruk en iedereen was er vooral voor zichzelf. Uiteindelijk verraste het mij, en eigenlijk de hele groep, hoe liefdevol en helder de energie was die we samen hadden neergezet. Iedereen leek me heldere intensies te zijn gekomen, wat ervoor zorgde dat ik de energie niet alleen uit mijzelf hoefde te halen. Er leek een overvloed aan licht en liefde te zijn ontstaan die alles makkelijker en lichter maakte.
Elisa
BlessingCircle in groepsverband